Netværk­sarkitekt til Atea


Vil du være en del af et dedikeret team, som sikrer stabil og god drift af Ateas netværkskunder? Trives du en virksomhed, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt? Så læs videre endelig videre.

Vi søger en erfaren Netværksarkitekt, der vil blive en del af teamet i Ballerup, og som vil få ansvaret for 3rd level operations i relation til den interne drift af kundernes netværk.

Du vil i stillingen arbejde med modtagelse og opsætning af nye kunder, samt vedligeholdelse og administration af kritisk infrastruktur.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Implementere, konfigurere og administrere på netværksenheder – herunder firewalls, routere og switches.
  • Udvikle og implementere netværksinfrastruktur herunder, datacenter og enterprise netværk baseret på Cisco / Cisco ACI, HP Aruba, sikkerhedsløsninger fra markedsledende leverandører såsom Palo Alto og også her Cisco.
  • Udvikle og implementere infrastruktur for cloud løsninger.
  • Yde 3. Level support - deltage i fejlsøgning af infrastruktur.

Du vil i stillingen indgå i Ateas Network as a Service team – i daglig tale NaaS.

Imødekommende med fokus på at levere kvalitetsløsninger

Da opgaverne kommer fra kunderne er det vigtigt, at du er serviceminded, imødekommende og du forstår at stille de rigtige spørgsmål. Du skal nemlig afdække deres behov og levere den rette løsning. Derudover trives du i hverdag, hvor opgaver med høj prioritet kommer ind fra højre. Du griber dine opgaver an med fokus på kvalitet og langsigtede, holdbare løsninger.  Du er god til at bygge relationer, og du arbejder gerne efter processer og guidelines.

Din baggrund er

  • Du har min 3 års  erfaring som Netværksarkitekt, gerne som konsulent inden for drift og vedligeholdelse af kontormiljøer.
  • Du har ligeledes erfaring med Cisco - gerne CCNP niveau, routing, switche og firewalls (Cisco ASA og ICE firewall). Du kan evt. også have Checkpoint-erfaring.
  • Du taler flydende dansk og engelsk på et højt teknisk niveau.
  • Du har erfaring med Palo Alto.

Du bliver en del af et team, som har ansvaret for at levere en god og stabil drift af kundernes infrastruktur. Der er et stærkt sammenhold mellem kollegerne, som har det sjovt sammen og som er gode til at fejre fælles succeser. Omgangstonen er god, og der er plads til alle. Vi går op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Du har muligheden for at komme med forslag til forbedringer og dermed få indflydelse og bidrage til fællesskabet og opgaveløsningen.

Bliv en del af rejsen i Atea

I Atea ser vi det som vores ansvar, at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt medarbejder. Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal der værnes om og udvikles. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Ansættelsestidspunkt

Hurtigst muligt.

Ansættelsessted

Ballerup

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager Network as a Service, Mikkel Jochimsen på telefon 3078 1658.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 8. november 2021. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.


Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

Gem job

Atea A/S
Publiceret: 11 October 2021

Arbejdssted

Location Ballerup