IT-me­d­ar­bej­der til IT-test­cen­ter


Kunne du tænke dig at arbejde med IT-testudstyr og koordinere tekniske infrastrukturændringer? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi leder efter en IT-teknisk person, der kan understøtte testcenterets kontorudstyr, IT-servere og brugeradgangssystem m.m. du bliver koordinator mellem leverandørens anmodning om ændringer i den eksisterende infrastruktur, og vores netværksleverandør for at sikre, at det sker i henhold til planlagt tidsplan.

Sammen med netværksarkitekter fra vores leverandører deltager du også i design af nye infrastrukturløsninger.  

Du vil være en del af det faste team i IT-testcenteret for de nye Signalsystemer. Teamet er ansvarlig for driften af testcenteret (huset), infrastrukturen og samlede facilitering af test der udføres i testcenteret og ansvarlig for processen og de testværktøjer, der anvendes. Teamet er på 10-11 stykker der arbejder med forskellige områder, teamet hjælper altid hinanden og arbejder i fællesskab med mange opgaver, og har fokus på, at der er et godt arbejdsmiljø.

Du bliver en del af et af Danmarks største og mest komplekse IT-integrationsprojekter. De tekniske udfordringer er mange og kontorsproget er engelsk, da vi er repræsenteret af specialister fra 24 forskellige lande.

Din arbejdsplads vil primært være i IT-testcenteret også kaldet JTL, men kan også være på hovedkontoret, begge lokationer ligger tæt på Dybbølsbro Station i København.

Eksempel på en typisk dag i Testcenteret (JTL)

 • Installering, opsætning og styring af JTL IT-udstyr som pc, printere osv.
 • Håndtering af fysisk og systemadgang til JTL-brugere
 • Planlægning sammen med it-serverekspert af ethvert behov for ændringer af JTLs Virtuelle Serverfarm.
 • Del i driftsansvaret for JTL-huset både inde og udenfor, eksempelvis:
  Koordinering af opgaver udarbejdet af de driftsleverandører der varetager driften, det kan være strøm (inkl. UPS og Diselgenerator), køl, brandslukningsanlæg, alarmanlæg, diverse IT systemer
 • Koordinere ændringsanmodninger på JTL Netværk fra leverandøren. Dette kan være eksempler på ændringer af netværkskonfigurationer, installationer/ændringer/fjernelse af udstyr, rack eller kabler i serverrummet.
 • Oprettelse og behandling af dokumenter, der anvendes i JTL, både teknisk dokument og proces og retningslinjer
 • Være med til at sikre, at JTL følger ISO27002
 • Håndtering af netværksfejl og koordiner fejlsøgningen med netværksleverandøren, samt informere brugere af JTL om, selve fejlen, hvad effekten af fejlen er, og hvornår det forventes at blive løst.
 • I løbet en dagen vil du typisk have håndteret omkring 30-40 e-mails og hjulpet omkring 20-30 brugere af JTL -alt dette sker på engelsk.

IT-erfaring og en solid teoretisk baggrund

Vi forventer mindst 5 års ekspertise i at arbejde inden for IT inden for netværk og servere - som teknisk support. Du kan håndtere at have mange aktiviteter kørende i et miljø, hvor tingene ændrer sig hele tiden. Derudover forventer vi, at du har en solid teoretisk baggrund, en metodisk tilgang, der giver dig mulighed for at deltage i dialog om implementeringer af komplekse infrastrukturændringer til JTL. Som en del af onboarding signalprogrammet tilbyder vi træning i signalsystemet og relevant opsætning af jernbanesystem.

Løn

Hvis du er akademiker, ansættes du i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer. 

Hvis du har en anden baggrund, vil ansættelsen være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/SAMDATA, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Som udgangspunkt er stillingen placeret i løngruppe 5. Den endelige lønindplacering beror på en vurdering af de individuelle kompetencer og kvalifikationer. Udover basislønnen kommer pension og eventuelle lokale tillæg. 

Ansøgning og kontakt

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, bedes du kontakte JTL program Test Manager Gitte Oberbossel. Send os din ansøgning og CV så hurtigt som muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til løbende interviews.

Kontakt os

Gitte Oberbossel 

Test Manager
E-mail
51 61 58 55

For at søge stillingen skal du klikke på boksen "Søg jobbet her" og følge vejledningen.

Ansøgningsfrist: 31-10-2021.


Banedanmark er en styrelse under Transportministeriet med over 2.000 medarbejdere. Vores hovedkontor ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele Danmark. Vi har ansvaret for den danske jernbane. Det betyder, at det er os, der styrer togtrafikken og informerer om den på skærme og højttalere på stationerne på fjernbanen.

Vi vedligeholder banen og udfører milliardstore jernbaneprojekter, der til sammen er med til at forme fremtidens bæredygtige jernbane.

Gem job