Security Architect

Er du personen, der kan drive KMDs kundesikkerhed til nye højder?

Vi har vækst ambitioner, derfor forstærker vi vores kompetencer på udbudsområdet.  Har du lyst til at bruge dine kompetencer til at vinde de næste udbud – så er chancen her.

I Tender Solutions har vi et stærkt samarbejde med vores forretning og deler et fælles mål om at skrive det vindende tilbud. Teamet er under opbygning og skal bestå af 10-15 kompetente medarbejdere, som har det til fælles, at vi alle brænder for at levere konkurrencedygtige løsninger, som lever op til kundernes og markedets forvetninger. 

Vi designer og implementerer projekter, løsninger og services, og netop vores team specialiserer sig i at integrere IT-sikkerhed og compliance internt og eksternt hos vores samarbejdspartnere og kunder. Vi ser fremad, og designer vores sikkerhedsarkitektur og serviceportefølje, ud fra hvad der forventes af de bedste AMS- og ITO-partnere i Danmark, og hvordan vi mener, landskabet kommer til at ændre sig de kommende år.

KMD er en af Danmarks førende AMS- og ITO-partnere i det private og offentlige, og det skyldes vores 3000 dygtige medarbejdere, der har udviklet mere end 100 forskellige unikke produkter til kunderne. KMD er i en spændende udvikling og går forrest i markedet med sikkerhedsløsninger i tæt samarbejde med bl.a. IBM og Microsoft

Vi søger en Security Architect, der er kompetent og energisk, og som kan integrere it-sikkerhed og compliance, når vi sammen transformerer IT til Multi-hybride infrastrukturer- og applikationsmiljøer. 

Om jobbet

Dine ansvarsområder vil bl.a. være at:

 • Videreudvikle og drive vores overordnede Cyber Security Architecture
 • Designe og vælge teknologi til vores Multi-hybrid Cloud sikkerhedsløsninger 
 • Sikre at vores løsninger hænger sammen med sikkerhedsporteføljen
 • Præsentere og formidle værdien af teknologier og leveranceløsninger til kunderne.
 • Sikre at løsningerne understøtter krav til sikkerhed, skalerbarhed og performance samt lever op til såvel gældende it-standarder som best practice
 • Rådgivning vedrørende Hybrid Cloud adoption, it-sikkerhed og compliance til vores kunder
 • Evaluering af markedssituationen med en vurdering af behov for tilpasning af KMD’s sikkerhedsforretningsservices

Om teamet

Du bliver en del af vores Tilbuds-team, som på tværs af forskellige fagspecialer alle deler dit mål om at sikre vores kunder, identificere nye sikkerhedsservices og sikre beskrivelse af dem. Afdelingen består af 5 kompetente medarbejdere, som har det til fælles, at vi alle brænder for at levere konkurrencedygtige løsninger, som lever op til kundernes og markedets forventninger, løsningsdesign og compliance. Du har således rig mulighed for daglig sparring med både arkitekter, andre fagpersoner i teamet og specialister fra leverandører og samarbejdspartnere.

Du og dine kolleger er nøglespillere i arbejdet med at få delt den viden, vi løbende opsamler fra kundekontakt, tilbud og projekter, så jeres erfaringer også kommer det næste projekt og KMDs tværorganisatoriske arkitekt-community til gode.

Matcher du opgaverne og profilen, er stillingen en unik mulighed for at udfordre og udvikle dine kompetencer til det ypperste, da du hele tiden vil arbejde med betydningsfulde offentlige og private kunder, sikkerhedsservices, tilbudssager og leverancer.

Om dig 

Du er ambitiøs og netop din indsats er forskellen mellem succes og fiasko. Du brænder for at løse opgaver med mange ubekendte og motiveres af at lykkes – hvad enten det gælder at vinde opgaven eller implementeringen af den.

Du har et højt energiniveau, solid gennemslagskraft og med dit engagement præger du dine omgivelser – også på tværs af forretningen. Du forstår vigtigheden af at agere i et team, skabe fælles fodslag, og du er i stand til at styre mindre projektteams og indsamle information fra andre.

Du er god til at præsentere komplekse problemstillinger og skabe overblik for både teknisk personale og topledelse. Du har let ved at omsætte teknologiske løsninger til værdiskabelse for en kunde og trives med en vekslende arbejdsintensitet. Du har et bredt kendskab til tidssvarende sikkerhedsteknologier herunder teknologier der supporterer slutbrugere og hybrid cloud-drift. Nye teknologier interesserer dig, og du kan gennemskue potentialet i dem.

 • Erfaring med IT-informationssikkerhed på flere platforme og 3. parts leverandører
 • Dokumenteret erfaring med udarbejdelse af sikkerhedsarkitektur. Gerne offentlige og finansielle kunder reguleret gennem compliance
 • Dokumenteret erfaring med opbygning af centrale sikkerhedsløsninger, f.eks. IAM, PAM, SIEM, EDR, SOC, SOAR, IDS, Information & data samt netværks beskyttelse, og gerne med anvendelse AI og automatisering
 • Dokumenteret erfaring med Cloud native sikkerhedsløsninger fra Microsoft Azure, AWS, 3. parts produkter fra f.eks. Palo Alto
 • Indgående kendskab til de udfordringer og Best Practises, som binder on-prem, private og public cloud sikkert sammen, og understøtter transformationen
 • Du har en struktureret tilgang med fokus på at levere resultater i forhold til aftalte planer
 • Stærk i skriftlig og talt dansk og engelsk 

Vi tilbyder

 • Et attraktivt ansættelsesforhold med god balance mellem arbejde og fritid
 • En konkurrencedygtig løn, samt en bred vifte af personaletilbud i en spændende organisation i rivende udvikling.  
 • Løbende kompetenceudvikling 
 • Stor it-organisation med kompetente kollegaer og spændende opgaver 
 • Du vil komme til at indgå i et yderst kompetent team 
 • Du vil komme til at beskæftige dig med den nyeste teknologi på it-sikkerhedsområdet 
 • Du vil komme til at arbejde med it-sikkerhed, som har betydning for hele samfundet.

Interesseret?

Du er meget velkommen til at kontakte Vice President Michael Windall Juhl på +45 20 69 38 20, hvis du vil vide mere.

Vi opfordrer dig til at sende din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. 


KMD (an NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job