Customer Success Manager


Kan du skabe langvarige relationer eksternt som internt? Kan du tale ind til styrings- og ledelsesinformations dagsordenen i kommunerne? Har du lyst til at indgå i et stærkt team? 

Så er du måske profilen vi søger i DIMA LG Sales?

KMD er en attraktiv arbejdsplads med omkring 3.000 medarbejdere som vores vigtigste ressource. Vores it-eksperter og forretningsspecialister er landets førende til at omsætte komplekse processer til enkle og effektive it-løsninger, der kan gøre livet lettere for dig, din nabo og alle andre danskere. Vi er inde i en rivende udvikling, hvor ambitionen er at udvide vores forretningsområder og blive ved med at nytænke løsninger, så vi kan bibeholde vores position som foregangsland for den digitaliserende udvikling.

I KMD DIMA (Data, Information Management og Analytics) er vores ambition at blive Danmarks bedste BI- og Advanced Analytics leverandør, og vi vil i de kommende år tage store skridt for at fastholde denne ambition i tæt samarbejde med moderselskabet NEC. Vi er med til, via vores mange BI løsninger, at gøre kommunerne i stand til at træffe de rigtige beslutninger, på et belyst grundlag, indenfor alle fagområder. Vores BI løsninger understøtter kommunerne anvendelse af data på bedste vis og vi er i tæt interaktion med kommunerne for at sikre, at vi har gode solide partnerskaber indenfor dette område. 

Du vil komme til at arbejde i et stærkt fagligt fællesskab under KMD DIMA med 200+ erfarne kollegaer, hvor fokus er at levere værdiskabende projekter og produkter til både det offentlige og det private marked.

Om jobbet

Vi søger en ambitiøs kommerciel profil til at udbygge og vedligeholde vores solide kunderelationer i kommunerne. Du vil indgå i et erfarent og dynamisk team, hvor kulturen er stærkt præget af en ”vi-kultur”. Vi bidrager positivt til hinandens fortsatte udvikling og trives med, at få løst alle typer af opgaver indenfor salg og relations opbyggende aktiviteter.

Geografisk dækker vi hele landet og har som udgangspunkt et antal kommuner vi har ansvar for. Vi har ligeledes en stor berøringsflade ift. hele KMD og har alle muligheder for at spille os selv relevante i et spændende marked.

Om dig

Vi søger en profil, der først og fremmest har de menneskelige egenskaber på plads, og som finder mening og stor motivation i en hverdag hos Danmarks største it-virksomhed, hvor vores DNA er, at lykkedes i tæt interaktion med kunderne. Vi forventer, at du har et stort personligt drive, er i stand til at etablere en strategisk og operationel dialog på kundeniveau, motiveres af resultatskabelse og ikke mindst sikre, at DIMA er på dagsordenen.

 Vil du vide mere?

Har du lyst til at høre mere om jobbet så kontakt Salgsdirektør Anette Holck på tlf.: 5191 5115.

Ansøgningsfristen er d. 20. oktober, men vi afholder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rette, så send din ansøgning allerede i dag.


KMD (a NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job