T&T Manager


Vi har brug for flere tilbudsspecialister til vores nye Tender Solutions-afdeling. Så hvis du er en stærk projektleder med erfaring inden for Transition- og Transformation kunne du være den, vi søger!

I Tender Solutions - vores Tilbuds-team i leverancen, har vi et stærkt samarbejde med vores forretning og deler et fælles mål om at skrive det vindende tilbud. Teamet er under opbygning og skal bestå af 10-15 kompetente medarbejdere, som har det til fælles, at vi alle brænder for at levere konkurrencedygtige løsninger, som lever op til kundernes og markedets forventninger.

Vi dækker bredt fra softwareudviklingsdiscipliner over vedligehold til IT-driftleverancer og Public Cloud Transformation og kombinationer af det hele, så samarbejde er en kernekompetence og kulturbærende i teamet.

Vores succes måles ikke alene i, at vi vinder et tilbud, men i at KMD har en succesfuld leverance med tilfredse kunder, derfor har vi en vigtig opgave i at sikre en samlet sammenhængende løsning med afsæt i tidssvarende teknologier og KMD's standard services og processer.  

Om jobbet

Vi leder efter stærke projektlederprofiler med erfaring fra softwareudvikling og vedligehold. Profilen skal bygge udviklings- og transitionsplaner baseret på udbudsmateriale og med input fra Tender Solutions specialister samt andre relevante stakeholdere.

Som T&T manager vil du være specialiseret i tilbuds besvarelse indenfor AMS og softwareudvikling på store komplekse udbud. Du vil være en helt central person i udbuddet, og stærkt medvirkende til at sikre den efterfølgende gode leverance. 

Dine ansvarsområder vil være:

  • Du ejer den overordnede plan for den samlede leverance i tilbuddet.
  • Indsamling og samlet præsentation af data til sign-off på økonomi og leverance.
  • Besvarelse af krav vedrørende Transition og Transformation
  • Udvikling og vedligehold af tilbuds artefakter indenfor et defineret serviceområde (indsamling af standardbeskrivelser osv.).
  • Opbygning af et stærkt netværk internt og eksternt i forretningen
  • Overlevering og deltagelse i leverancen af projektet frem til projektet er etableret og fungerer. 

Om dig

Du har gode kommunikationsevner og er en holdspiller. Du har en høj grad af sans for detaljer og nøjagtighed samt en høj grad af analytiske færdigheder. Du har erfaring som Senior Project Manager eller en lignende stilling inden for softwareudvikling og vedligehold. 

Det er en stor fordel hvis du også har erfaring og faglige færdigheder som f.eks.:

  • Certificeringer: SAFe, PRINCE2 etc.
  • Risikostyring
  • SIAM og underleverandørstyring
  • ITIL og særligt Design Of Service

Vil du vide mere?

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte VP for Service Solution & Architecture Michael Windall Juhl på +45 20 69 38 20 .

Vi afholder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rigtige, så send din ansøgning allerede i dag.

Om KMD

KMD er den største danske it-virksomhed. Vi er en førende leverandør af forretningskritisk software, løsninger og it-tjenester primært til Danmarks offentlige sektor, men med et voksende fodaftryk i den private sektor både i hjemlandet og i Sverige og Norge. Koncernen omfatter KMD samt vores datterselskaber Banqsoft (Consumer Finance), Edlund (Life and Pension) og Charlie Tango (Digital Agency).

Vores hovedkontor ligger i Ballerup/Storkøbenhavn med fire kontorer i Danmark, Oslo og Stockholm samt udviklingscentre i Polen og Indien. KMD-koncernen har en årlig omsætning på omkring 5,6 mia. DKK og ca. 3.000 medarbejdere. KMD er et særskilt datterselskab i den globale japanske teknologivirksomhed NEC Corporation.


KMD (an NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job