Senior Architect og Software Lead


Vil du have en nøglerolle som vejviser og mentor på vores rejse mod agil Azure cloud udvikling?

Arbejder du rutineret med DevOps og CI/CD, og kan du designe ud fra Microservice-baseret arkitektur? Kunne du samtidig tænke dig et job, hvor du er det afgørende faglige omdrejningspunkt, der viser cloud-vejen for dine udvikler-kolleger? Hvis du også har lyst til at være del af et team med et ekstraordinært godt sammenhold og lige så stor motivation for at lære nyt, så har du lige fundet dit drømmejob. Det vil sige, du skal selvfølgelig også have lyst til at udvikle applikationer for en af de mest succesrige og kendte virksomheder i Danmark lige nu.

DevOps udvikling af Azure-baserede applikationer

I GLS er vi lige begyndt på vores rejse mod en ny fremtid, hvor al vores software skal være centreret omkring Azure cloud. Vi ved, hvor vi vil hen, men vi skal have skabt de helt rigtige rammer for det fremtidige agile, DevOps setup, og her skal du spille en hovedrolle. Du skal selvfølgelig ikke kende alle svarene, men du skal med din erfaring være den, der sætter retningen og træffer en række af de afgørende beslutninger på både teknologier og udviklingsproces. Du kommer til at:

 • Være teamets primære cloud og Azure DevOps ekspert og mentor for de øvrige 7 udviklere
 • Designe og udvikle cloud first (Azure) applikationer
 • Koordinere design- og løsningsarkitektur med Solution Architect & Software Development Manager
 • Være lead på udviklingsprojekter
 • Sikre kvaliteten af kode gennem systematisk kode-review
 • Sikre automatisering af test, integration og deployment (CI/CD)
 • Sikre at fremtidige applikationer baseres på en micro service arkitektur
 • Analysere brugerens behov og omsætte dem til agile krav (epics, user stories, etc.)

5+ års erfaring med .Net og Azure softwareudvikling samt software-design og -arkitektur

Vi leder efter dig, der har motivation for at være mentor. Du skal altså have stor lyst til og evner for at gøre dine kolleger dygtigere på de områder, hvor du er knivskarp. Både ved at give dem spændende opgaver (også nogle af dem, du måske selv havde lyst til at rode med) og ved at give dig tid til at sparre og hjælpe. Det skal selvfølgelig ske på dit gode faglige fundament inden for DevOps. Derudover rummer dit CV:

 • En IT-orienteret uddannelse på kandidatniveau
 • 5+ års erfaring med .Net og Azure softwareudvikling samt software-design og -arkitektur
 • Erfaring med micro service-baseret arkitektur
 • Erfaring med DevOps og Azure pipelines

Dit nye team

Du kan se frem til at blive en del af et super velfungerende team med 6 (snart 7) andre software-udviklere og vores Manager. Arbejdsglæden er helt i top, og der er stor lyst til at hjælpe hinanden. Vi er både meget og mindre erfarne udviklere, men ingen af os har erfaring med DevOps og cloud. Alle er imidlertid helt med på, at vi skal cloud-vejen og er derfor også meget åbne over at lære nyt. Vi har så derudover hyret et erfarent konsulenthus til at hjælpe os godt på vej.

Vi tilbyder

I GLS kommer du ind i en virksomhed, der skaber meningsfulde forbindelser til og mellem mennesker. Du kommer også ind i en virksomhed, hvor alle er med til at udvikle kulturen, og hvor dine input både er forventede og værdsatte. Og så bliver du ikke mindst del af en virksomhed i evig bevægelse fremad. Derfor er udvikling og uddannelse så vigtigt for os, og det er årsagen til, at vi har skabt GLS Academy. Kan og vil du, har du også alle muligheder for at blive dygtigere og gradvist få mere ansvar.

Ansøgning og kontakt

Brug venligst knappen til at sende din ansøgning med CV. Ansøgningsfristen er den 8. november 2021.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Software Development Manager, Morten Enggaard Jepsen på morten.jepsen@gls-denmark.com, så kan han evt. ringe dig op efterfølgende.

Vi glæder os til at høre fra dig.


GLS –A Great Place To Work

Som medarbejder i GLS er du en del af en virksomhed, hvor der både er en klar retning og klart definerede indsatsområder.

Kun hvis du som medarbejder løbende bliver motiveret, inspireret og udviklet, kan vi udfolde dit fulde potentiale til gavn for kunder, kolleger og partnere. Derfor arbejder vi i GLS målrettet med leder- og medarbejderudvikling.


Gem job