C#-udvikler med agilt mindset og for­ret­nings­for­stå­el­se


Geokon A/S blev grundlagt i 1971 og er et dansk familieejet firma, der tilbyder fokuserede IT-løsninger og udvikling inden for teknik- og miljøområdet – både i Danmark og i udlandet.

IT og miljø ligger i vores gener og er omdrejningspunktet i vores produktportefølje, som i dag blandt andet består af GeoEnviron løsningen. Vi er er en unik virksomhed, som både værner om vores kultur, medarbejdere og kunder.
I Geokon A/S tilbyder vi softwareudvikling, IT service og uddannelse til den offentlige og private sektor. Vi er blandt pionererne inden for softwareudvikling i Danmark til miljø- og teknikforvaltning.

På nuværende tidspunkt leverer vi IT teknologi til op imod 70 % af de danske kommuner, staten, forsyningsvirksomheder samt en lang række miljømyndigheder i udlandet.


Kan du arbejde agilt, analysere, udfordre og indgå i et tæt samarbejde med kolleger, leverandører og kunder? Så lad os endelig høre fra dig.

Hos Geokon kan du anvende disse kompetencer og samtidig være med til gøre en positiv forskel for miljøet og klimaet.

Vores kunder er alsidige, og derfor er vores produkter det også. Vi leverer både til offentlige og private virksomheder, og vi spænder over mange fagområder. Men fællesnævneren er, at vores løsninger skaber overblik og datagrundlag for at træffe kvalificerede afgørelser på klima- og miljøområdet.

Som C# udvikler indgår du i vores lille, men stærke, udviklerteam, og arbejder tæt sammen med resten af huset om at levere et af de førende produkter indenfor miljø, klima og byggesagsbehandling.

Vi har taget det bedste fra de mange forskellige agile metoder, og vi forbedrer, skifter og tilpasser løbende vores arbejdsgange. Vi vægter nemlig personligt engagement og samarbejde højere end støvede processer og sløve værktøjer. Derfor tilbyder vi også en flex-ordning, som sikrer, at du kan få både arbejde og fritid til at hænge sammen.

Som udvikler i Geokon er du både med til at forbedre eksisterende produkter og udtænke helt nye – og du følger dem helt i mål, fra idé til lancering og vedligeholdelse.

Dine arbejdsopgaver er derfor varierende fra projekt til projekt og under hensyntagen til de aktuelle prioriteringer.

Vi forventer, at du har mindst et par års professionel erfaring med C# og .Net generelt, samt at du finder det helt naturligt at:

  • Arbejde agilt, uanset om du kalder det Scrum, XP, Kanban eller noget fjerde.
  • Analysere, forstå og udfordre ønsker til prioriterede udviklingsopgaver.
  • Sikre at dine løsninger ikke blot opfylder kravene, men også passer ind i den eksisterende systemarkitektur.
  • Gennemføre unit-tests og code reviews med én eller flere kollegaer.
  • Samarbejde med systemadministratorer om at klargøre færdigtestet kode til idriftsættelse.
  • Udarbejde systemdokumentation i nødvendigt og tilstrækkeligt omfang.
  • Indgå i projekter hvor du har tæt kontakt til både kollegaer, leverandører og kunder.

Hvis du også har hands on-erfaring med f.eks. WCF, EF / EF Core, .Net Core, REST, NUnit og Azure er det afgjort en fordel.

Geokon er en solid og mindre virksomhed med flad ledelsesstruktur. Lille nok til at netop du har indflydelse – stor nok til at vi sammen gør en forskel for miljøet.

Barona IT varetager rekrutteringen på vegne af Geokon, så tag endelig kontakt til Steen Damkier for at høre mere om virksomheden og stillingen på 27 29 70 10 eller steen.damkier@barona.dk.

Gem job