Drupal-udvikler til Open Source hus


Det vælter ind med Drupal-opgaver hos os, så vi mander endnu engang op. Du vil blive en del af et voksende team, der arbejder med en række store projekter for nogle af landets største organisationer.

"I 2018 tog jeg en beslutning, der kom til at ændre min arbejdstilværelse markant. Jeg skiftede en hverdag med Microsoft-produkter ud med et arbejdsfokus, der udelukkende handler om open source, Linux og masser af Drupal.

De sidste tre år hos Magenta har været ekstremt lærerige. Det handler i høj grad om de kolleger jeg har, og om at vi helt ubetinget holder fast i open source som strategi, fx ved at insistere på, at alt kode skal op på GitHub, og ved at have rutiner for code reviews fra mine kolleger." - Mads Nørgaard, lead udvikler på Drupal.

Hvem er du

Du har flere års erfaring med Drupal og er vant til at arbejde med både udviklings- og driftsprojekter. Du kan altid spørge dine kolleger, det er derfor vi arbejder i udvikler-teams, men du tager ansvar og følger en opgave helt til dørs.

Du har en grundlæggende forståelse for best practices inden for Drupal, og du kan vurdere, hvornår der skal kodes PHP, og hvornår man kan konfigurere sig til løsningerne eller benytte et af de mange moduler, der findes til Drupal.

Når du udvikler, er det altid med brugsscenariet for øje, og du gør en dyd ud af at levere kvalitet og noget, der ikke bare “fungerer”, men fungerer godt.

Om jobbet

Du kommer til at arbejde med kvalitetssikring af forskellig art, herunder udarbejdelse af unit tests til din kode. Du får desuden nogle rigtig dygtige kolleger, der glæder sig til at reviewe din kode. Det sker alt sammen i en ånd af respekt og faglig fokus.

Du kommer også til at få et dybtgående kendskab til agile metoder og til DevOps-tilgangen til udvikling, herunder især CI/CD.

Hvem er vi

Hos Magenta udvikler vi open source softwareprodukter, som hjælper vores kunder med alt fra organisationsdata til GDPR-håndtering. Et af vores forretningsområder er Drupal, som vi benytter til at lave klassiske CMS-løsninger, intranet og mere avancerede selvbetjeningsløsninger

Vi er en virksomhed, der lægger meget vægt på det sociale og på at udvikle os. Eksempelvis mødes vi hele virksomheden flere gange årligt til udviklerdage, hvor der både er små hackathons, faglige indslag og fest. Vi har lightning talks 1-2 gange om måneden, hvor alle kan byde ind med faglige indslag, og så bestræber vi os på at være en virksomhed, hvor alle kan komme til orde, og gode idéer kan gro.

Du kan læse om vores arbejdsplads ved at trykke her.

Vi har kontorer i København, Aarhus og Nuuk, frokostordning og vi lægger vægt på at have en god work/life balance.

Send et CV til apply@magenta.dk – eller en rigtig ansøgning, hvis du har lyst. Men et CV er helt fint.

Du er også meget velkommen til at ringe til projektleder, Frederik Denning på 81 77 80 98, hvis du vil høre mere om stillingen.

Gem job