Bliv vores nye it-konsulent og få ansvar og bred eks­per­ti­se


Vi søger en IT-konsulent med solid viden om Microsofts serverteknologier til at hjælpe os i IT Drift-teamet med løbende effektivisering af vores kunders forretningsprocesser.

Du har fundamentet i orden, nogle års erfaring, har lyst til mere ansvar og er helt tryg ved den selvstændige kontakt til kunderne. Ligesom du heller ikke er ked af at køre ud og løse opgaverne på stedet.

ADDvision er totalleverandør og i IT Drift-teamet tilbyder vi alt inden for infrastrukturen: drift, hosting, cloudydelser, web, software, hardware, remote backup, overvågning af IT-systemer, håndtering af kritiske situationer, housekeeping og videreudvikling af systemerne. Vi er kundernes IT-medarbejder – eller IT-afdeling … eller de benytter sig blot ind imellem af vores spidskompetencer. Vi er stolte af at sørge for, at kernen i kundens virksomhed er i form, så de hele tiden kan møde friske forretningsmæssige udfordringer.

Du bliver en del af teamet, som primært løser opgaver for kunder i Storkøbenhavn – og også kører ud til kunder på hele Sjælland. Arbejdsugerne er varierede, og en tommelfingerregel er, at vi er ca. 50% af tiden ude hos vores kunder, og 50% af tiden på kontoret. Her er der dage med faste supportvagter, hvor både du og vi er det smilende og hjælpsomme menneske, der svarer telefonen og hjælper med mindre supportopgaver. Andre dage er du ude og konfigurere helt nye løsninger for store virksomheder.

Fordi vi er en mindre virksomhed med korte kommunikationsveje, skal du forvente at få lov til at tage ansvar, arbejde selvstændigt og oparbejde både dybdegående og bred ekspertise.

… hvis du har følgende egenskaber:

Dit IT-fundament er i orden, allerhelst med en formel uddannelse. Er du typen, der bare kan opgaverne uden årene på skolebænken, vil vi gerne se certificeringer fra Microsoft, Azure og/eller VMWare.

Du kan demonstrere solide Windows Server-kompetencer, både med design, fejlsøgning og implementering. Det er et plus, hvis du har erfaring med og kompetencer i et eller flere af følgende områder: Azure, Exchange, SQL, Office 365, Hyper-V og VMware.

Proaktivitet, udadvendthed og gå-på-mod er nøgleord. Du har prøvet – og du kan lide – direkte kundekontakt, teknisk rådgivning og selvstændige konsulentopgaver. Du bliver ikke altid fodret med opgaver, du planlægger og organiserer dit arbejde selvstændigt, fordi du er lyttende og selvkørende. Du er god til at omstille dig til skiftende omstændigheder og bevarer altid effektiviteten.

Du befinder dig godt i et professionelt team, for du er åben, løsningsorienteret og bygger gode samarbejdsrelationer. Du véd, hvornår det er en god idé at involvere andre i en opgave, og du motiveres af at arbejde aktivt sammen med dit team på at nå fælles mål. Samtidigt er du god til at strukturere din viden og dele ud af den.

Alder og køn er fuldstændigt underordnet, hvis du har fagligheden og fremfor alt kan arbejde selvstændigt.

Er du forholdsvis ny på banen? Det er ok, men vi leder efter minimum 2-3 års erfaring fra IT-verdenen.

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Du har kørekort og egen bil og er klar til at bruge den (efter statens takster), når du skal ud og udføre kundeopgaver.

Få gode vilkår og kolleger hos en af Danmarks bedste mindre arbejdspladser

ADDvision er en af den slags virksomheder, der udgør rygraden i det danske samfund. Vi har 30 års erfaring, og har udviklet os løbende. Vi er skabt langt før de sociale mediers hype, og vi har altid lagt vægt på og lagt arbejde i at blive opfattet som reelle. Som nogen, der gør dét, de siger, de vil gøre. Som eksperter på vores felt. Vores solide og troværdige ry har bredt sig som ringe i vandet, og utroligt mange af vores kunder er kommet til os på anbefaling af andre kunder. Det er vi meget stolte af.

Som IT-konsulent hos ADDvision bliver du en del af et travlt, glad og kreativt miljø med gode karriere- og udviklingsmuligheder. Samtidig kommer du til at arbejde med både velafprøvede og nye teknologier – og med nogle af de skarpeste profiler i branchen.

Du kommer til at sidde i storkontor med dine nye kolleger. Vi bruger flittigt hinanden til sparring, både før og efter vi drager ud til kunderne.

Vi arbejder kontinuerligt på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor vi alle føler os tilpas, så lønnen er naturligvis konkurrencedygtig og der er godt med faglige udfordringer. Vi gør også meget ud af, at virksomheden fungerer socialt. I vores medarbejderklub er vi sammen om forskellige aktiviteter og arrangementer. Derudover tager vi af og til en fordybelsesdag, hvor vi deler vores erfaringer, og vi holder løbende kurser og workshops om personlig og faglig udvikling – så vi hele tiden optimerer både vores forretning og vores arbejdsmiljø.

Læs mere om ADDvision som arbejdsplads her

Er du vores nye IT-konsulent?

Så send din ansøgning og CV til:

ADDvision a/s,
Kantatevej 26B,
DK-2730 Herlev
Att.: Per Steen Jensen

eller via mail til: job@addvision.dk
Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Gem job