IT-tekniker til au­to­ma­tion


Tænder du på at sætte strøm til processer? Er du it-tekniker med færdigheder i programmering, og har du vilje til at bidrage i Jyske Bank med at sikre et effektivt setup for handel med finansielle aktiver, så er det dig, vi leder efter.

Med et miks af indkøbte programmer, scripts og egenudviklede løsninger vil du, og dine 5 kolleger, sikre at Jyske Banks handelsområde - Jyske Markets, har det bedst mulige udgangspunkt for at levere gode resultater. Du vil få et meget afvekslende job, hvor du vil jonglere mellem server og applikation management, udvikling, automatisering og sikring af driften.

Jobbet

Du vil blive en del af squadet Automation og Support, der er placeret i triben Capital Market Development. Triben har udviklings-, drifts- og forvaltningsansvaret for de systemer, produkter og koncepter, der har med Capital Markets at gøre - altså bankens handel med finansielle produkter.

Som it-tekniker vil du blive en del af tribens it-udviklings chapter, der er fordelt på tre squads. Chapteret har høje mål, stor systemportefølje og en hverdag med et højt aktivitetsniveau. På trods af det høje aktivitetsniveau og de store krav, der stilles til kvaliteten af systemerne, har vi i chapteret højt humør, en uhøjtidelig omgangstone og stor indbyrdes tillid.

Som IT-tekniker i Automation og Support vil du have to primære opgaver:

 • Sikre at alle Tribens løsninger fungerer hele tiden via overvågningsscripts og løsninger til change management, hvor det er nødvendigt.
 • Være med til at sætte strøm til manuelle processer, så vi kan nedbringe omkostninger for processerne og fjerne risiko for fejl med manuelle operationer.

Fysisk er vi placeret i et storrumskontor tæt på en af vores primære kunder, Capital Markets. Ud over Capital Markets er vores kunder fordelt på hele Jyske Bank-koncernen.

Din profil

Du finder først og fremmest glæde i at se alting virke hele tiden og helst automatisk. Du kender til programmering, da vi bruger PowerShell i næsten alle vores løsninger og i mindre grad C#, hvor det er nødvendigt. Desuden er et solidt kendskab til Windows Server og Windows Workstation nødvendigt, da vi også sikrer, at indkøbte systemer fungerer optimalt for vores kunder i Jyske Markets. Andre gode egenskaber vi søger hos kandidaten er:

 • Trives med at arbejde selvstændigt og er god til at kommunikere med vores kunder.
 • Stor vilje til at udvikle sig fagligt i samarbejde med de øvrige it-teknikere og it-udviklere i chapteret.
 • Kan være tovholder på opgaver som løses af vores leverandører.
 • Kan kommunikere på engelsk.
 • Er god til at dele viden - alle vores løsninger er team-løsninger.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er d. 29. oktober.

Senior HR Partner Karsten Seeberg vil tage sig af din ansøgning.

 • Arbejdssted: Silkeborg
 • Selskab: Jyske Bank
 • Afdeling: Capital Market Development
 • Ansøgningsfrist: 29.10.2021
Gem job