Front-end eller Full-stack udvikler


Brænder du for it-udvikling og komplekse problemstillinger? Vil du være en del af et hurtigt løbende team med god sparring og spændende kundedrevne opgaver?

Så er du måske lige den kollega, vi har brug for.

Jobbet

Som vores nye kollega vil du få mulighed for at anvende dine kompetencer til at udvikle i frontend på Angular, backend på Java, samt Interface-design i HTML og CSS. Lige meget hvor du bidrager, vil det være med fokus på forretningsforståelse og på at omsætte kundernes behov til konkret kode. Vi forventer ikke, at du er verdensmester i det hele fra start, men at du har interesse i tilegne dig nye kompetencer i tæt samarbejde med squadet.

Squadet

Du vil blive en del af Selvbetjening, bolig, der har til ansvar at levere boligfunktionalitet til en stor enterprise-løsning baseret på Angular. Vi arbejder Scrum-baseret med daglige morgenmøder, planlægning, demo’er osv.

Teamet består, udover dig, af en scrum master, en product owner, 2 forretningsudviklere og 3 udviklere. Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved solidt sammenhold, højt til loftet, godt humør og masser af sparring. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre os – både individuelt og som team.

Din profil

Om du er nyuddannet eller har nogle års erfaring fra IT-branchen er ikke essentielt. Det vigtigste er, at du arbejder proaktivt, motiveret, er konstruktivt tænkende og kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger. Du trives med at være en del af et squad, og du har ”flair”- og begejstring - for at udvikle.

Vi forstiller os, at du har kendskab til - eller interesse i - at arbejde med nogle af nedenstående felter:

  • Front-end udvikling - erfaring med Angular vil være en fordel.
  • Responsivt Web Design - erfaring med SCSS vil være en fordel.
  • Usability, design og semantik (gerne erfaring med HTML) aeaE.
  • Java eller andet objekt-orienteret sprog.
  • Redux eller lignende, og gerne RxJs.
  • Automatisering af tests - kendskab til Spectator vil være en fordel.
  • Agile udviklingsmetodikker.

Din arbejdsplads vil være i Lyngby med begrænset mødeaktivitet i Silkeborg, samt mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale.

Interesseret?

Ansøgningsfristen er 10. november 2021. Senior HR Partner Maia Siune vil tage sig af din ansøgning.

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Søren Damsgaard Andersen
Chapter Lead - IT-udvikling
sda@jyskebank.dk
89 89 27 10
20 94 98 95

Gem job