Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT-sy­stemad­mi­ni­stra­tor til ansvarlig virk­som­hed


Er du interesseret i den operationelle del af IT? Bliver du motiveret af at optimere processer, finde IT-løsninger og videreudvikle dem? Har du lyst til at være en del af et internationalt IT-team? Så er du måske vores nye kollega!

Velfunderet virksomhed i vækst

Brødrene Hartmann A/S har siden 1917 produceret æggebakker og maskiner til fremstilling heraf. Vi opererer i og sælger til store dele af verden – både i Europa, Nordamerika, Sydamerika og Asien. Vores produktion er baseret på genbrugsmaterialer.

Vi tilbyder dig en ansættelse i en global, ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, i et internationalt team, hvor samarbejde, engagement og kvalitet præger hverdagen.

Din faglighed og personlige kompetenceudvikling prioriteres højt. Alt sammen i en unik virksomhedskultur, hvor man glædes ved at være en del af beslutningsprocessen, og hvor man løser opgaver og fejrer succeserne i et engageret team.

Om jobbet

Du bliver en del af Group IT, der består af dels en ERP-gruppe og dels en IT-infrastruktur gruppe. Du refererer direkte til Manageren, hvor du sammen med de øvrige medarbejdere i afdelingen vil indgå i håndteringen af de daglige processer om konstant at forbedre de eksisterende løsninger, med henblik på at sikre løbende udvikling og tilpasning.

Der vil være tale om rådgivning og bistand til både ledelse og resten af organisationen i Danmark, Europa, Nord- og Sydamerika, Indien, Rusland og Israel.

Som systemadministrator vil dine opgaver bl.a. være:

  • Administration af Intune - opsætning af politikker og styring af slutbrugerenheder (Windows10 / Android / IOS)
  • Implementering af M365-produkter (M365, SharePoint osv.)
  • E-mail sikkerhed ved hjælp af Proofpoint
  • Intranetløsninger - SharePoint
  • Leverandøradministration primært til M365-support
  • M365-styring (inkl. Azure AD, SharePoint etc.)

Om dig:

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så afgørende, men vi forestiller os at du er nysgerrig og passioneret med henblik på at understøtte, forbedre og videreudvikle IT-løsninger sammen med dine kollegaer. Du opsøger den viden, du har behov for, for at kunne løse opgaverne. Vi ser gerne at du har stiftet bekendtskab med en lignende rolle, og har nemt ved at sætte dig ind i IT-udfordringer. Derudover ser vi gerne at du:

  • kan kommunikere frit på dansk og engelsk, både i skrift og tale
  • har en generel IT-infrastruktur viden inden for servere (Windows), netværk, og sikkerhed.

Interesseret?

Kan du se dig selv i stillingen? Jobindex er vores rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Sean Munk på telefon 7245 9146.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV via ”Søg jobbet her” hurtigst muligt. Vi forbeholder os retten til at indstille processen, når vi finder den rette kandidat.


Brødrene Hartmann A/S er børsnoteret og blandt verdens førende producenter af æggeemballage i støbepap og én af verdens største producenter af maskiner til fremstilling af emballage i støbepap. Brødrene Hartmann blev stiftet i 1917, og virksomhedens markedsposition er opnået via stærke teknologiske kompetencer og indgående erfaring med produktion af støbepap siden 1936. Koncernen beskæftiger ca. 2.400 medarbejdere på 14 fabrikker i Europa, Israel, Nord- og Sydamerika, Indien og Rusland.

Kontaktperson

Sean Munk
Rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 91 46

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job