MES/MOM konsulent


Har du lyst til at udvikle dig sammen med Danmarks mest hardcore MES/MOM team?

integra2r ApS søger nye kolleger til spændende opgaver indenfor systemintegration baseret på Microsoft teknologier.

Vi leverer løsninger til produktionsvirksomheder indenfor segmenterne MOM (Manufacturing Operations Management), MES (Manufacturing Execution Systems) og MII (Manufacturing Intelligence and Integration).

Vi tilbyder gode muligheder for både personlig og faglig udvikling sammen med en stab af kompetente og hardcore MES/MOM specialister.

Opgaverne

Som MES/MOM konsulent skal du medvirke i større og mindre projekter hos vores kunder med udvikling og support af løsninger, der digitaliserer produktionsprocesser med automatisk opsamling og præsentation af realtidsproduktionsdata.

Vores kunder er større danske produktionsvirksomheder, og du bliver typisk en direkte del af kundens projektorganisation, idet vi bistår kundens egen organisation med udvikling og implementering af MES/MOM løsninger.

Du kommer til at arbejde med databaseløsninger og systemintegration baseret på Microsoft teknologier med tilhørende webapplikationer og Windows desktop applikationer til visualisering af realtidsdata.

Det er et af vores kendetegn, at vi er meget alsidige, og du vil komme til at udføre opgaver indenfor daglig support, design, udvikling, test/idriftsætning, dokumentation og uddannelse af brugere/operatører.

Personen

Din formelle uddannelse er ikke afgørende for os, men det er din evne til at indgå i agile teams på tværs af faggrupper og i tæt samarbejde med kolleger og kunder.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med automatisering af produktionsprocesser i industrien og forståelse for, hvordan opsamling og anvendelse af produktionsdata kan øge virksomhedens lønsomhed.

Det er vigtigt, at du besidder analytisk sans, og du skal gerne have erfaring med en eller flere af følgende værktøjer og teknologier:

  • Microsoft Visual Studio, .Net Framework, C#
  • HTML, CSS, Javascript, jQuery, Ajax
  • Microsoft SQL Server, T-SQL programming (DDL, DML, DCL)                                        

integra2r tilbyder

integra2r er kendt som hardcore MES/MOM partner og vores kundefokus er skandinavisk ejede produktionsvirksomheder, hvor digitalisering og automatisering er en defineret del af strategien for optimering af produktion og logistik.

Vi tilbyder et stærkt fagligt miljø med gode muligheder for personlig udvikling. Vores arbejdsform har fokus på team performance og er baseret på en helt flad organisation, høj grad af selvstændighed og et smittende humør. Vi søger konstant at udnytte alles potentialer optimalt.

Send dit CV og gerne en kortfattet ansøgning til direktør/ejer Niels Nyhus på NN@integra2r.com gerne inden 10. december 2021. Der er ikke nogen egentlig ansøgningsfrist, og vi indkalder løbende til samtaler.

Ønsker du at få yderligere oplysninger om stillingen og integra2r, kan du læse mere på http://integra2r.com/ eller kontakte Niels på mobil 2963 8313.

Gem job