IT-chef til vækstvirk­som­hed


Peoplematter A/S søger på vegne af Habitus en IT-chef, der med engagement og stærk IT-faglighed vil bidrage til teamet. 

Habitus er en privat virksomhed, der agerer indenfor det specialiserede socialområde og anses i dag for at være én af de førende private aktører i Danmark, som skaber udvikling og trivsel for borgere med autismespektrumsforstyrrelser.

En kraftig vækst i antallet af medarbejdere og en samtidig udvikling og opgradering af organisationen betyder, at vi nu har brug for en ”hands-on” IT-chef, der kan optimere og udfordre vores bestående IT-setup.

Du forstår, at hverdagens drift er fundamentet for vores arbejde, og du er ikke bleg for sammen med vores IT-supporter at servicere vores organisation og understøtte de funktioner og systemer, vi i dag betjener os ved.

Du har lyst til at arbejde i et dynamisk og udviklende miljø hvor faglighed, kvalitet, etik og høje standarder er en naturlig del af vores DNA.

Vi ser frem til at informere dig nærmere om jobbet og virksomhedskulturen.

Med reference til økonomidirektøren vil dine opgaver være meget alsidige og blandt andet bestå af:

  • Ledelse af afdelingens IT-supporter
  • Rådgive angående IT på strategisk og operationelt niveau
  • Vedligeholde og opdatere de nødvendige rutiner og forretningsgange i organisationen
  • Optimering af vores IT-løsninger
  • Udformning og succesfuld opfølgning af digitaliserings- og IT-masterplaner
  • Tilsikre, at IT-sikkerhed og datasikkerhed overholder gældende regler – herunder også honorere kravene i persondataloven/GDPR
  • Samarbejde med IT-leverandør på service siden, erfaring fra outsourcing og projekter med eksterne leverandør af kritiske systemer
  • Erfaring med drift og rapportering efter klare SLAs
  • Indkøb af hard- og software

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har en IT-relevant uddannelse på bachelor/master niveau eller lign., gerne kombineret med virksomhedsøkonomi, samt solid praktisk erfaring indenfor IT-området.

Du arbejder i dag som IT-chef eller er parat til, at en stilling som IT-chef skal være næste step op ad karrierestigen. Måske sidder du i dag som konsulent på kundesiden hos et MS-hus med fokus på MS365 og Power BI. Du fungerer som forlænget IT-funktion for dine kunder, men ønsker at komme over i en driftsorganisation. Du evner, at arbejde såvel operationelt som strategisk i en organisation med decentrale driftsenheder og er erfaren administrator af Microsoft produktplatform/MS365 og SQL-servermiljø. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Navision og PowerBI.

Personprofil

Du trives i et miljø med udfordringer og forandringer og er vant til at overholde deadlines. Du kan både arbejde selvstændigt, men også teambaseret. Som person er du detalje- og resultatorienteret. Du er udadvendt og har et godt og afsmittende humør.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en særdeles spændende fuldtids lederstilling i et dynamisk uformelt miljø med mulighed for personlig og faglig udvikling. Endvidere tilbydes en attraktiv lønpakke samt pension, mobiltelefon, internetopkobling og frokostordning.

Ansøgning

Hvis du er kvalificeret og har interesse i ovenstående stilling, søger du via opslaget på Linkedin. Alternativt sender du din ansøgning til so@peoplematter.dk. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Søren Overbeck på telefon 22 80 96 84.

Gem job