CRM-udvikler til Ledernes Ho­vedor­ga­ni­sa­tion


Hos Lederne er vi på vej mod Microsoft Dynamics CRM 365, og vi ser frem til at få dig med ombord på rejsen.

Lederne gik i 2017 i luften med en CRM-brugergrænseflade, som tager sig af hele medlemsrådgivningens sagsflow, når vores mere end 130.000 medlemmer kontakter os. Det spænder fra opsigelsessager, som medlemmer sender os via selvbetjening, til kontraktgennemgang, konkursbegær af virksomhed eller medlemmer, der har mistet deres job og derfor vil få udbetalt arbejdsløshedsdagpenge eller igangsat andre processer ifm. ledighed.

Vi opgraderer nu til en nyere version af CRM og vil løbende skulle foretage vurdering og implementering mod D365.

Sammen med CRM fungerer vores andet kernesystem Modulus, som varetager alle de komplekse sammenhænge og regler i a-kasselovgivningen – fra opkrævning af korrekt kontingent til udbetaling af korrekte dagpenge.

Om jobbet

Som CRM-udvikler bliver du ansat i en stilling, hvor du sammen med en intern udvikler og eksterne samarbejdspartnere har hovedansvaret for implementering og yderligere udvikling og vedligehold af såvel eksisterende som frem mod den nyeste version af D365.

Det vil være positivt, hvis du tidligere har deltaget i lignende transformationsforløb og kender til arbejdet med Modulus, men det kan også sagtens være, at du motiveres af nysgerrighed for alt ’nyt’ og gerne være med til at sikre en fremtidig supersammensat løsning, som passer lige ind hos Lederne.

Du vil også komme til at have driftsopgaver i en vis udstrækning, da en velfungerede drift er fundamentet for, at vores medlemmer er meget tilfredse med Lederne som organisation. Det er fordel, hvis du er vant til at samarbejde med eksterne partnere, som har et dybere kendskab til Microsoft Dynamics CRM (365).

Du vil desuden komme til at samarbejde med interne teams og medarbejdere, som varetager opgaver inden for integrationer, infrastruktur og arkitektur Modulus, og som også vil skulle inddrages i beslutninger om transitionen.

Vi har været i proces med at få udviklingsopgaver og fejlstyret via Azure DevOps – og vi er også i gang med også at få overført kode og deploy-proces til det univers.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som IT-ingeniør, datamatiker, datalog eller lignende, og gerne at du har erfaring med systemprogrammering og konvertering fra og til nyere programmer inden for Microsoft-universet. Derudover forestiller vi os, at du kommer med stor viden og rutine inden for:

 • Microsoft Dynamics CRM (365)
 • C# og .Net kendskab
 • Azure Devops teknologi og grid
 • Design Pattens, Micro Services, Power Apps, Docker, ApplicationsInsight m.v.
 • Erfaring med HTML, JavaScript og jQuery vil være en fordel.

Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring med at kode plugins og javascripts til Microsoft CRM, eller at du har erfaring med kodning af webservices og eksterne sider i html eller asp.net.

Derudover forventer vi, at du:

 • har evnen til hurtigt at tilegne dig ny teknologi, og at du synes, det er spændende at arbejde under frie rammer
 • formår at tage initiativ, hvor du selv eller i samarbejde løser de opgaver og problemer, du møder i hverdagen
 • trives med at have ansvar og bliver motiveret af det
 • trives godt i en organisation, hvor der er mulighed for, at du udvikler dig, og hvor det forventes, at medarbejderne selv tager ansvar for områder, hvor de ser en mulighed for optimering og forbedring
 • har evnen til nemt at opbygge relationer og har et positivt syn på samarbejdet med eventuelle eksterne samarbejdspartnere – også når det handler om opgaver, der knytter sig til dit domæne
 • ser både store og mindre sten på vejen som en del af en proces og evner at kommunikere med og til flere forståelsesniveauer
 • har interesse i at bidrage med en hjælpende hånd, når der opstår problemstillinger, der går på tværs af systemer og domæner.

Vi tilbyder

Ledernes Hovedorganisation er en arbejdsplads med gode kolleger og en kultur, der er kendetegnet ved høj faglighed, hjælpsomhed og plads til diversitet. Vi tilbyder:

 • 38 timers arbejdsuge og 7 ugers ferie
 • engageret personaleforening og gratis træningstilbud
 • god takeaway-, kantine- og frugtordning.

Vi er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv balancerer. Vi vægter forskellighed og ønsker altid at opretholde en mangfoldig medarbejderstab. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, etnisk oprindelse, religion, alder, kønsidentitet, seksualitet og politiske tilhørsforhold etc. til at søge stillingen.

Lyder stillingen som noget for dig?

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest den 15. november 2021. Vi inviterer løbende til samtale.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamchef for Modulus/CRM Lone Wichmann på 3283 3360.

Gem job

Ledernes Hovedorganisation
Publiceret: 15. oktober 2021

Arbejdssted

Location København