IT-supporter


Skab en karriere med mening i Landbrug & Fødevarer. Bliv en del af et engageret hold af specialister, der hver dag tager ansvar og har indflydelse. Vi repræsenterer en bred vifte af fagligheder og arbejder med alt fra sundhed til innovation, bæredygtighed til effektivitet og fødevaresikkerhed til dyrevelfærd. Sammen arbejder vi for en større dagsorden.

Har du erfaring med at arbejde som IT-supporter, er du smilende, brænder du for at hjælpe andre og kan du yde en fremragende brugeroplevelse og samtidig løse brugeres IT-problemer? Så har vi den rette stilling til dig.

Vi søger en kollega til vores interne ServiceDesk. Afdelingen består af 12 medarbejdere, der leverer it-service til mere end 1300 arbejdspladser i Landbrug & Fødevarer koncernen. Vi anvender de nyeste værktøjer, da it er afgørende for de fleste arbejdsfunktioner og virksomhedens effektivitet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være varierende og blandt andet være følgende:

  • Du vil få en fast plads i ServiceDesk og derfor ofte være den brugerne først får kontakt til, når de har brug for hjælp. Enten ved, at de ringer, sender en mail eller møder fysisk op hos os
  • Brugersupport med tilhørende sagshåndtering, primært Incident, Task og Service Request i ServiceNow
  • Asset management
  • Indkøb, klargøring og konfiguration af hardware (pc, smartphones, videokonference, printer, telefoni m.v.)
  • Klargøring og fejlfinding af software (Windows 10, MS Office 365, SharePoint, Citrix, MS Teams, Intune, printsystemer, telefonisystemer, Adobe produkter m.v.)
  • Udrulning af software (Microsoft Endpoint Configuration Manager)
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af dokumentation og vejledninger
  • Administrative opgaver

Praktisk

Du er en stærk og passioneret it-supporter, som interesserer sig for hele processen i en supportsag, fra registrering til løsning og efterfølgende dokumentation.

Du brænder for at yde en god service. Du er positiv, energisk udadvendt og proaktiv. Du forstår brugerens problem, og kan oversætte dette i praksis, så opgaven løses hurtigt og effektivt.

Du har gode sociale kompetencer og du bidrager naturligt til et godt arbejdsmiljø og du opbygger stærke relationer til kollegaer på tværs af organisationen.

Du kan arbejde selvstændigt, målrettet og er ansvarsbevidst. Men samtidig er du også en god teamplayer Du elsker at have travlt, men sætter også en ære i at levere kvalitet i dit arbejde.

Du er struktureret og serviceminded, du formår at holde hovedet koldt og giver en god service, selv når det går stærkt. Og du besidder en god portion humor.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en erhvervsorganisation for hele den danske fødevareklynge, hvor der er fokus på den enkelte medarbejders trivsel.

Du bliver en del af en ServiceDesk, der arbejder dedikeret og engageret inden for en bred vifte af IT. Vi værdsætter godt humør og har en uformel intern omgangstone samtidig med en udadvendt, forretningsorienteret adfærd.

Du kommer til at arbejde med de nyeste systemer og platforme i en serverpark med mange applikationer og værktøjer - og i en virksomhed der er i front med strategiske it-løsninger til gavn for kunderne.

Praktisk

Vi ønsker at ansætte vores nye kollega snarest og behandler derfor indkomne ansøgninger løbende. Arbejdsstedet er: Landbrug & Fødevarer, Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København V, og vil i sjældne perioder også kunne forekomme hos: Landbrug & Fødevarer, SEGES, Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N. Ansættelsesforhold aftales individuelt på baggrund af dine kvalifikationer.

Kontakt 

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Lissy Wedel Friis på tlf.: 4085 3938 eller liwo@seges.dk 

Send dit cv, eventuelle eksamensbeviser og udtalelser samt en kort motiveret ansøgning via "Søg jobbet her".

I den motiverede ansøgning vil vi bede dig kort beskrive dine kvalifikationer, erhvervserfaringer, forventninger og interesser. Vi vil også gerne vide, hvorfor du finder jobbet interessant.

Vi vurderer ansøgningerne løbende, så send os gerne din ansøgning snarest muligt.

Det danske fødevareerhverv har en vision om at være klimaneutralt i 2050. Sammen med vores medlemmer fra landbruget, fødevare- og agroindustrien, vil vi vise, at der findes en økonomisk bæredygtig vej til en klimaneutral fødevareproduktion. Som repræsentant for hele fødevareklyngen med 186.000 beskæftigede og en eksport på 166 milliarder, repræsenterer vi en værdikæde med tyngde og vilje til at finde løsninger på verdens klimaudfordringer i tæt samspil med resten af DanmarkLæs mere på www.lf.dk.

Mød nogle af vores medarbejdere her.

Gem job