Dygtig softwa­re­ud­vik­ler


Brænder du for udvikling i et kreativt miljø? Er du skarp til både kode og analyse? Og har du lyst til at skabe løsninger i et levende filmhus, med mange spændende opgaver og teknologier? Så vil vi gerne høre fra dig!

Filminstituttet er ved at opgradere sine platforme og kernesystemer, og som et led i vores IT-strategi insourcer vi udviklingen af en række systemer, der er målrettet øget automatisering og selvbetjening for Filminstituttets brugere og kunder.


Om teamet og din rolle

Dine primære ansvarsområder vil være at udvikle Filminstituttets kernesystemer, hvor du sammen med et udviklingsteam både får ansvaret for konkrete udviklingsleverancer, og deltager i analyse og design af nye løsninger. Det omfatter bl.a. databaseløsninger, integration (webservices) og udvikling af nye web-tjenester og applikationer.

Du skal i høj grad kunne arbejde selvstændigt med programmering, men også have evnen og lysten til udvikling af systemer fra idé- og konceptfase til idriftsættelse i dialog og samarbejde med husets projektledere og brugere samt eksterne samarbejdspartnere. I stillingen er det vigtigt, at du forstår forskellige målgrupper, at du kan sætte dig i brugerens sted, og med forretningsforståelse finde pragmatiske løsninger i spændingsfeltet mellem sikkerhed, økonomi og drømmesystemet.

Afdelingen består af et teknisk team, og du vil sparre og samarbejde med to andre softwareudviklere, men også være ressourceperson i forhold til vedligeholdelse og support af systemerne.

Af projekter som afdelingen arbejder på kan nævnes websites til formidling, streaming og undervisning, fx filmcentralen.dk og dfi.dk. Hertil udvikling af administrative systemer, samt formidlingssoftware til Filmtaget; en udendørs udstilling på Filminstituttets tag.

Hvad tilbyder Filminstituttet

 • En spændende stilling med stort ansvar og alsidige opgaver.
 • Arbejde med forskellige teknologier og arkitekturer.
 • Gode kolleger i et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi også har det sjovt.
 • Hjemmearbejdsplads og fleksible arbejdstider.
 • Et levende miljø hvor vi deler idéer og passion for film.
 • God pensionsordning.
 • Work/Life-balance, og med en arbejdsuge på 37 timer inkl. frokost.

Din profil:

 • Du har en baggrund som datalog, datamatiker, akademiingeniør (software) eller anden videregående IT-uddannelse.
 • Du har professionel erfaring med softwareudvikling og programmering. Dvs. udviklingsprocesser, versionsstyring, performanceoptimering, test og deployment.
 • Du har erfaring med flere af følgende teknologier: C#, Visual Studio, Drupal, PHP, Javascript (fx React, Angular eller JQuery), MS SQL, MySql, Elasticsearch, REST services, Git.
 • Du har erfaring med arkitektur, databaser, dataintegration mv. og har fingeren på pulsen ift. teknologiudviklingen og sikkerhedsstandarder.
 • Du er holdspiller og kan lide at arbejde i teams, også når det går stærkt.
 • Du er opsøgende, social og taler og skriver dansk.

Som vores nye softwareudvikler vil du få direkte reference til chefen for IT & AV, Michael Frost Jensen. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Michael på tlf. 61 22 29 52

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår er efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Det Danske Filminstitut opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Ansøgning

Ansøgning med CV, uddannelsesbevis og eventuelle øvrige bilag skal indsendes via vores elektroniske ansøgningssystem. Klik ’Søg jobbet online’ nedenfor. Vi afholder løbende samtaler, da vi ønsker stillingen besat snarest muligt – ansøgningsfristen er dog senest d. 12. december 2021.


Om Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut er en statsinstitution under Kulturministeriet. Filminstituttet har ca. 160 engagerede medarbejdere, der arbejder for at skabe de bedst mulige vilkår for, at dansk film, spil og billedbårne fortællinger vedblivende udgør en bærende kulturfaktor med høj kunstnerisk kvalitet, kulturel værdi og mangfoldighed og fastholder dansk films stærke position i både ind- og udland.

Gem job