Systemad­mi­ni­stra­tor med Cloud-kom­pe­ten­ce

Rækker dine it-kundskaber op i skyerne, og vil du være med til at understøtte Evidas videre overgang til brugen af mere cloud-baseret teknologi?

Evida bærer et stort ansvar for energiforsyningen i Danmark. Vi har ansvaret for mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gas rundt i hele landet. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet.

Vi søger en erfaren systemadministrator, der vil være med i transitionsfasen til en mere cloud-baseret løsning. Evidas it-infrastruktur er i dag primært bygget op omkring teknologier fra VMware, Cisco og Netapp samt flere Microsoft koncepter, herunder O365, D365, Azure m.m.

Fremadrettet skal Evida have en hybrid it-infrastruktur, hvor mulighederne i de forskellige teknologier skal udnyttes bedst muligt.
Du skal sammen med de øvrige infrastrukturteknikere stå for udvikling, installation, drift, arkitektur, service og support af vores to datacentre samt vores cloudbaserede miljøer.

Teknisk profil med sans for samarbejde

Du har en relevant it-baggrund, som er suppleret med flere års erfaring fra en lignende stilling som systemadministrator. Vi forventer, at du har høj faglighed, og igennem flere år har arbejdet med it-drift i både on-premise-infrastruktur og Cloud-/Azure-miljøer

Du har erfaring med de fleste af følgende områder:

  • Microsoft-produktporteføljen som fx Windows servere, MSSQL, Microsoft Azure og gerne D365FO
  • Vmware
  • Powershell
  • Infrastructure as Code
  • Det er en fordel at du har erfaring med Cisco UCS og NetApp Storages systemer.

Du skal evne at arbejde systematisk og kan se helheder i løsninger, men med fokus på detaljerne. Du er vant til at indgå i en afklarende dialog med kollegaer, og kan begå dig i et team med forskellige fagligheder og tilgange.

Du er stærk kommunikativt – både med kollegaer, slutbrugere og interne og eksterne samarbejdspartnere.

Som systemadministrator bliver du en del af IT Drift & Support og referer til lederen af afdelingen. Vi håber, at du trives med alsidige arbejdsopgaver og har lyst til at blive en del af et team med høj faglighed, hvor det gode arbejdsmiljø og humør vægtes højt.

Dit arbejdssted er på Evidas hovedkontor i Viborg, men der kan forekomme ture til Evidas øvrige lokaliteter i hhv. Middelfart og Stenlille. Kørekort er derfor et krav.


Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.

Gem job

Evida
Publiceret: 15. oktober 2021

Arbejdssted

Location Viborg