Dygtig softwa­re­in­ge­ni­ør


Har du en relevant IT-baggrund, så er der her en mulighed for at få et rigtig godt job i en meget spændende virksomhed i vækst.

For vores kunde Unitek i Viborg søger vi en dygtig softwareingeniør, der sammen med et mindre team skal stå for at designe og videreudvikle tredje generation af deres PC software-suite. Softwaren er baseret på Microsofts .NET platform og udvikles i C#.

Primære arbejdsopgaver:

  • Designe, udvikle og implementere backend, frontend, brugerflade og UX
  • Programmering op mod enterprise databaser (MS SQL Server)
  • Client/Server (WCF)
  • Multitrådet programmering

Det er alfa omega, at du er dygtig til at gøre avanceret teknik simpelt for kunderne. Brugerfladen skal være enkel at betjene, og funktionaliteten skal være i top.

Unitek tilbyder

Unitek er en 100 % danskejet virksomhed i vækst, hvor der pt. er 11 medarbejdere. Der er en flad struktur, hvilket betyder, at man kan få virkelig meget indflydelse på udvikling og design. Deres mantra er: VHITTASO - hvilket står for ”Vi har ikke tid til at skynde os”. Kvalitet, design og funktionalitet betyder alt for Unitek, hvorfor der er stor fokus på, at man får tid til at gøre sit arbejde ordenligt. Der tilbydes en høj faglighed, og der er Daily Scrum møder, hvor sparring vægtes højt. Hver dag kl. 12-12.30 lukkes telefonen, så alle kan spise frokost sammen, og generelt vægtes sociale arrangementer højt.

Faglige egenskaber

  • Du er uddannet softwareingeniør, datamatiker, datalog eller lignende.
  • Du har erfaring i struktureret softwareudvikling
  • Minimum 3 års erfaring med .NET udvikling
  • Du er bredt og velfunderet i løsningsteknikker under Windows

Det er et krav, at du har god erfaring med at arbejde i større objektorienterede software systemer, da de har et stort system, de arbejder i.

Har du erfaring med Scrum, web-arkitektur, Integrations-test og Unit-test er det en fordel.

Personlige egenskaber

Du har drive, er selvdreven og en analytisk tænkende person med en god evne til at bevare fokus. Du vægter kvalitet og funktionalitet ekstremt højt, er grundig, og kan se tingene i en helhed. Din faglige stolthed er stor, du er nysgerrig på teknik, er ærlig og jordnær. Har du humor er det et stort plus, og så er det vigtigt, at du kan og vil samarbejde. Sidst men ikke mindst arbejder du struktureret, målrettet og så søger du de langsigtede løsninger.

Om Unitek

Unitek udvikler det avancerede adgangskontrolsystem UniLock. UniLock udmærker sig ved at have decentral styring, og en meget brugervenlig software. Al hardware og software er udviklet af Unitek, der i øvrigt kan bryste sig af at være den bedste virksomhed, i Danmark, til adgangskontrol. Uniteks systemer finder du hos alt fra nogle af de nye supersygehuse til Padelbaner. Unitek er i vækst og ønsker derfor pt. at ansætte tre nye medarbejdere. Stillingen er nyoprettet.

Interesseret?

Kontakt gerne Anne Sofie Kvisgaard Rekrutteringskonsulent hos Bloom på ask@bloom.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen. Klik på ”Søg jobbet her” og send dit CV ind. Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.

Vil du vide mere?

Anne Sofie Kvisgaard
+45 2720 7336
ask@bloom.dk

Gem job