IT-drifts­me­d­ar­bej­der eller teknisk drifts­kon­su­lent


Til Danmarks måske mest atypiske IT-arbejdsplads søger vi specialister til IT Operations, som vi er godt i gang med at opbygge.

Vi har brug for en nye kollegaer, der skal deltage i drift, overvågning og udvikling af Forsvarets nye datacenter setup, infrastruktur og serverdrift. Måske er det dig?

Om os

Forsvaret både ligner og adskiller sig fra andre offentlige og private arbejdspladser. Vores mission er at arbejde for fred og sikkerhed i både Danmark og verden. Til støtte for dette, stiller Forsvaret krav om en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet, der er både sikker, effektiv og som tilbyder moderne tjenester baseret på efterprøvede teknologier fra bl.a. Hitachi, HP, Cisco, WMware og Microsoft.

Forsvaret indeholder en af landets største IT-virksomheder og løser en række spændende drifts- og udviklingsopgaver, som skaber fundamentet for kommunikation og IT for Forsvarets ansatte ombord på skibe i Nordatlanten eller på mission i ørkenen – men også i Oksbøl og Hjørring.

Vi skal både være effektive og samtidig levere gode, brugervenlige IT-tjenester til Forsvarets ansatte. Åbenhed, ærlighed og loyalitet er kodeordene for et godt samarbejde hos os.

Opbygningen af en solid projektorganisation og kommende driftsorganisation pågår lige nu, og du vil blive en del af et højt specialiseret team af medarbejdere, hvoraf nogle er militære og andre civile. Sektionen er en del af PIT under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø i moderne rammer med en arbejdsuge på gennemsnitligt 37 timer, fleksibel arbejdstid og betalt frokostpause. På vores unikke arbejdsplads har du med andre ord tid til et liv ved siden af, uden du skal give afkald på kompetenceudvikling og relevante udfordringer.

Din arbejdsplads kan være i henholdsvis Fredericia/Karup/Aalborg eller Ballerup.
Venligst oplys i din ansøgning hvilken stilling/geografi, som du ansøger.

Vær venligst opmærksom på, at vi også søger IT-projektledere og systemarkitekter.

Om stillingen

Du kommer primært til at arbejde med Serveradministration/infrastruktur/operations området. Du kommer til at varetage den daglige drift og vedligeholdelse af vores hostede servere. Herunder skal du lave kontrol og fejlsøgning, oprettelse og nedlæggelse af virtuelle servere til vore enheder.

Du kommer til at være en del af teamet som står for drift/overvågning/udvikling/design af servermiljøer og infrastruktur i eksisterende og nye miljøer samt implementering i disse.

Brænder du for at sikre drift af netværk og virtuelle Windows miljøer, og ønsker du muligheden for at udvikle dig indenfor moderne komplekse løsninger, så har vi jobbet.

Som IT Driftsmedarbejder vil du have fokus indenfor:

 • Solid erfaring i IT-Administration og stort kendskab til processerne herunder.
 • Samarbejde i teams omkring udvikling af infrastrukturen bag forsvarets applikationer og være med til at udbygge et driftssikkert miljø
 • Administration af virtuelle Windows servere i datacentre, SAN, VmWare og scripting m.m.
 • En varieret hverdag, hvor opgaverne vil bestå af bl.a. driftsopgaver, projekter, fejlfinding og rådgivning.
 • Du skal være passioneret om dine opgaver, lydhør over for dine kolleger samt en pragmatisk tilgang til løsninger.

Som IT Driftskonsulent vil du særligt have fokus indenfor de fysiske netværksopgaver, herunder:

 • Administration af Cisco udstyr, datacenter og netværk.
 • Designe, udvikle og implementere platformens infrastruktur løsninger
 • Solid erfaring i IT-Administration og stort kendskab til processerne herunder.
 • Rådgiving af teknisk detaljer på højt fagligt niveau.
 • Samarbejde i teams omkring udvikling af infrastrukturen bag forsvarets applikationer og være med til at udbygge et driftssikkert miljø
 • En varieret hverdag, hvor opgaverne vil bestå af bl.a. driftsopgaver, projekter, fejlfinding og rådgivning.
 • Du skal være passioneret om dine opgaver, lydhør over for dine kolleger samt en pragmatisk tilgang til løsninger.

Hos os og ikke mindst Forsvaret er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre hverdagen for vores udsendte soldater i hele verden. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at indgå i et team af usædvanligt dygtige og engagerede IT-specialister, og der er en lang række af muligheder for personlig og faglig udvikling.

Om dig

Vi søger IT-medarbejdere med relevant baggrund, som eksempelvis datatekniker, datamatiker eller IT-supporter. Alternativt med flere års erfaring med Microsoft server infrastruktur samt WMware. Du behersker desuden dansk og engelsk i både skrift og tale på et fagteknisk niveau.

Vi forestiller os, at du udover din læretid, har 3-5 års erfaring og gerne fra en tilsvarende stilling.
Men har du den rette profil og personlighed, hører vi meget gerne fra dig, selv om du endnu ikke nødvendigvis har så meget praktisk erfaring.

Du er en teamplayer, og du brænder for at udvikle dit speciale og for at lære nye ting. Du har et godt humør og formår at kommunikere teknisk komplekse informationer til såvel tekniske som ikke-tekniske samarbejdspartnere og kolleger.

Du arbejder engageret, struktureret og er kvalitetsbevidst, og tager ansvar for både dine og sektionens opgaver. Du trives i et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på stabil drift af systemer, men hvor ændringer også kan ske hurtigt.

Som person er du positiv af natur og ser løsninger frem for udfordringer. Du brænder for at dygtiggøre dig, og du deler aktivt din tekniske viden med dine kollegaer.

Du skal være indstillet på, at indgå i en 24/7 driftsorganisation/operation

Ansættelsesvilkår

Stillingerne er slået op som både civile og militære på konstabel og sergent niveau.
Stillingernes indhold, løn og funktionsniveau justeres efter den valgte kandidat, hvor du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst.
Som civil bliver du ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst.

Der vil i forbindelse med ansættelsen være mulighed for at forhandle et personligt kvalifikationstillæg alt efter kompetencer og erfaring.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Major Jesper Roelsgaard, chef for infrastruktursektionen i PIT, på telefon 53 33 00 73.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 72 81 91 78.

Ansøgningsfristen er den 10. november 2021, og vi afholder samtaler løbende.
Stillingerne er til besættelse snarest.
Tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag.

Venligst oplys, hvilken af de 2 stillinger du ansøger; IT Driftsmedarbejder hhv. IT Driftskonsulent.
Og husk venligst at oplyse i din ansøgning hvilken stilling/geografi, som du ansøger.

For at komme i betragtning til stillingen, skal vi bede dig fremsende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket ”søg den ledige stilling”.
Venligst vedhæft din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser mv.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Vi ser frem til at høre fra dig!


OM KAPACITETSANSVARLIG KONCERN IT

Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, IT-arkitektur, netværk og IT-systemer. Det kræver alt fra IT-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det IT, der følger med forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel – hvad enten det er netværk og telefoner eller IT i kampvogne, i kampfly og på skibe.
Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjenester baseret på efterprøvede teknologier.
Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem IT ved at arbejde hurtigt, forbindende, kundecentrisk og vidensdrevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Gem job

Fosvaret
Publiceret: 19. oktober 2021

Arbejdssted

Location Fredericia/Karup/Aalborg eller Ballerup