Kom­mu­ni­ka­tiv og teknisk stærk BI-konsulent til Kon­cern­ser­vi­ce

Er du stærk til at afdække forretningsmæssige udfordringer og styringsbehov – og til at skabe konkrete dataløsninger, som imødekommer dem? Har du kompetencerne til at skabe handlingsorienterede og forretningsunderstøttende BI-løsninger? Og kan du se dig selv som en del af et stærkt fagligt BI-miljø? Så har vi stillingen til dig.

Københavns Kommune gennemgår en stor udvikling på dataområdet, hvor der i stadig større omfang efterspørges rapportering på en række forskellige fagområder. Som BI-konsulent i Forretningsdata får du en central rolle i dette arbejde. Dine primære opgaver vil være knyttet til rapportering af driftsdata, herunder sagsstyring, telefoni, fravær, tidsregistrering og andet, men vil også handle om at skabe BI-løsninger, som styrker forretningens evne til at træffe gode beslutninger – både på det operationelle og på det strategiske plan. Dette vil typisk ske igennem Power BI, men også direkte i de mange fagsystemers rapporteringsmoduler.

Du vil komme til at arbejde med hele BI-processen – fra afdækning af forretningsmæssige behov og dialog med fageksperter, over teknisk kravspecificering og arkitekturvalg til udvikling af brugervenlige og intuitive rapporter og implementering af dem. Men du står ikke alene. Du bliver en del af et stærkt og velfungerende team, som har fokus på at lykkes i fællesskab. Og her er det vigtigt, at du kan byde ind med evner og erfaringer inden for rapportering og forretningsanalyse.

Dine primære arbejdsopgaver vil indebære:

  • Afdækning af forretningsmæssige behov
  • Udvikling og implementering af brugervenlige BI-rapporter
  • Udvikling indenfor Power-platformens mange muligheder
  • Rapportering på tværs af datakilder
  • Dataanalyser af forretningens problemstillinger

Proaktiv, analyserende og hjælpsom af natur

Du har sikkert allerede erfaring fra et lignende job, hvor du har vist dig som en hjælpsom og inspirerende kollega med godt humør. Du er proaktiv og god til at tage ansvar – både for de opgaver du har ansvar for og for helheden. Du har et højt niveau både skriftligt og mundtligt, hvilket du sikkert har brugt i forbindelse med din dialog med forretningen. Og så sætter du en ære i at levere stabile og retvisende produkter af høj kvalitet.

Du har en udpræget analytisk sans, hvor du er i stand til effektivt at sætte dig ind i forretningens problemer og være med til at udvikle løsningerne.

Uddannelsesmæssigt er der mange veje til jobbet, men vi forestiller os, at du enten har en baggrund som cand.merc, cand.polit eller lignende, en teknisk baggrund som ingeniør eller en IT-faglig kandidatgrad.

Kendskab til Power BI og SQL

For at lykkes i stillingen er det et krav, at du har erfaring med BI-rapportering og et vist kendskab til SQL. Det er en fordel, hvis du har erfaring med rapportering indenfor et eller flere af vores kerneområder såsom drifts-, telefoni- og HR-data. Du skal forstå organisationens udfordringer, og med en kreativ og løsningsorienteret tilgang byde ind med mulige løsninger.

I Forretningsdata arbejder vi primært med PowerBI, hvorfor erfaring med DAX og lignende kan være en fordel, men ikke et krav.

Stærkt fagligt miljø og gode muligheder for indflydelse

Vi tilbyder et job i et stærkt fagligt miljø i en virksomhed med store datamængder og et stort fokus på at lave ordentlig ledelsesinformation til både intern styring, optimering og kundedialog. Du bliver en del af teamet Forretningsdata i kontoret Forretnings- og Masterdata i Koncernservice, som hører under Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune. Forretningsdata består af en teamleder og 16 dedikerede medarbejdere, som alle arbejder med BI og analyse.

Vi vil fremhæve, at du får:

  • stor mulighed for indflydelse på arbejdet, og de produkter vi leverer
  • et spændende og attraktivt job på landets største arbejdsplads med gode muligheder for udvikling
  • et godt fagligt miljø omkring det at arbejde med BI, data og analyser
  • stor erfaring med at arbejde med databaseret styring i en offentlig kontekst
  • gode og dygtige kolleger med en åben og uhøjtidelig omgangstone

Løn- og ansættelsesvilkår

Lønnen fastsættes ud fra dine erfaringer og kvalifikationer efter gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation.

Stillingen er fast på 37 timer om ugen. Du indplaceres som fuldmægtig eller eventuelt specialkonsulent.

Spørgsmål?

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt teamleder for Forretningsdata Michael Thye Fester på 2168 8055.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 11. november 2021.


Om Koncernservice

Koncernservice er et af landets største fællesadministrative centre. Vi betjener Københavns Kommunes syv forvaltninger med styring af økonomi, løn- og personaleadministration. Det er vores mål at effektivisere og optimere administrative arbejdsgange og sikre et højt serviceniveau, så kommunens 45.000 medarbejdere kan koncentrere sig om at levere velfærdsydelser af høj kvalitet. Vi er ca. 700 ansatte. Læs mere om os på: www.koncernservice.kk.dk.

Gem job

Københavns Kommune
Publiceret: 19. oktober 2021

Arbejdssted

Location København