Project Delivery Manager

Vil du være en del af et team, som spiller en central rolle i forhold til at sikre stabil drift og tilfredse kunder? Synes du, at tværgående koordinering mellem it-specialister og kundeprojekter er spændende, og har du lyst til at arbejde i en dynamisk driftsorganisation i rivende udvikling? Så er du måske vores nye Project Delivery Manager.

KMD er en attraktiv arbejdsplads med mere end 3.000 medarbejdere som vores vigtigste ressource. Sammen med vores kunder over hele landet er vi med til at digitalisere Danmark. Vores it-eksperter og forretningsspecialister er landets førende til at omsætte komplekse processer til enkle og effektive it-løsninger, der kan gøre livet lettere for dig, din nabo og alle andre danskere. Vi har udviklet og drifter i dag over 400 it-systemer, og vi har en ambition om at være den foretrukne leverandør for det offentlige og private marked - og det er den ambition, du kan være med til at føre ud i livet.

Om jobbet

Du vil, som Project Delivery Manager få ansvaret for leverancerne til en eller flere kunder i KMDs Technology Services Projects (TSP). I samarbejde med kollegaer og kunder skal du sikre en stabil drift samt effektiv kommunikation på alle niveauer. Derfor er kommunikation og samarbejdsevner en vigtig del af din profil for at sikre kundefokus og samarbejde på tværs i organisationen.

Du bliver en del af et dynamisk og engageret leveranceteam, hvor du har daglig sparring omkring leverancerne til kunderne.

Du vil blive omdrejningspunktet for driftsleverancer samt projektopgaver på en eller flere specifikke kunder.

Dine ansvarsområder vil være:

  • Projektledelse og koordinering af mindre projekter
  • Sikring af en stabil drift samt effektiv kommunikation på alle niveauer til kunder og kollegaer
  • Koordinering af Service Request, Incidents, Problems og Change/Release i tæt samarbejde med overvågningsfunktionen og øvrigt service management team
  • Analyse og kvalitetstjek af data samt udarbejdelse af rapporter

TSP fungerer, som et solidt fundament under KMDs Strategiske Business Units og Software Centre of Excellence, som leverer services og løsninger til både offentlige myndigheder og private virksomheder i Danmark og udlandet. TSP er i omdrejninger 24/7/365, og vi er med til at sikre, at KMD leverer stabil drift- og forvaltning i dagligdagen til vores kunder, men TSP understøtter også vores kunders behov for drift, udvikling og nytænkning i applikationsniveauet.

I TSP er vi bundet sammen af en stærk lim i form af processer, værktøjer og kompetente kolleger - alt sammen en del af vores DNA. TSP går nogle gange forrest ift. markedet, når det handler om nye teknologier, eller hvordan og hvor leverancerne kommer fra – vi er i en spændende udvikling. Hvis du kan se dig selv i den sammenhæng, er du måske den nye spiller på holdet, der sammen med en række engagerede kolleger vil arbejde for det fælles mål - at understøtte KMD’s forretning på bedst mulig vis.

Om dig

Vi forventer, at du har en længerevarende uddannelse, er ambitiøs og har et ønske om at udvikle dig i en større it-driftsorganisation samt praktisk erfaring med processer. En ITIL 4 samt Prince 2 eller lignende certificering er et plus.

Du er forretningsorienteret og motiveres af, at få tingene til at hænge sammen på tværs. Du har en stærk teknisk baggrund og er i stand til at tale teknik/arkitektur med både kunder og teknikere samt en solid praktisk erfaring med koordinering af it-relaterede opgaver eller mindre it-projekter. Har du desuden kendskab til patchning, backup, request fullfillment eller fakturering vil det også være en fordel.

Desuden kan du sætte dig for bordenden og styre en proces, såvel internt som eksternt. Du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk og forstår at udnytte dette til at bygge stærke relationer med diverse interessenter i en leverance - uanset position og rolle.

Som person er du en engageret ildsjæl, med en stor lyst og et stærkt drive til at gøre en forskel og har sans for detaljer.

KMD som arbejdsplads

KMD er en førende leverandør af forretningskritisk software, løsninger og it-tjenester primært til Danmarks offentlige sektor, men med et voksende fodaftryk i den private sektor både i hjemlandet og i Sverige og Norge.

I KMD mener vi, at god kommunikation er nøglen.

Vores pragmatiske ledere tror på flade strukturer, og de stoler på deres medarbejdere til at gøre deres job, da de ser det bedst. Fordi vores arbejde betyder noget. Hver dag arbejder vi hårdt på at udvikle eller implementere innovative løsninger, der gør forskel for danske borgere. Vi lærer hele tiden af vores kunder og hinanden.

Vi ved, at det vi gør, gør en forskel i samfundet, og vi holder vores kunder i fokus, da vi stræber efter at levere meningsfuldt og effektivt arbejde.

Vores frihed gør det muligt for os at levere effektivt, og vi udforsker og udnytter de muligheder, der opstår.

Da KMD er en stor og forskelligartet organisation, kan vi udnytte et stort udvalg af vækstmuligheder og teknologier.

Siden 2018 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation. KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 5 mia. kr. og 3200 ansatte i hele Danmark, Sverige, Norge og Polen. Blandt KMDs datterselskaber er BanqSoft, Edlund og Charlie Tango.

Ønsker du at vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Customer Delivery Director, Lasse Granly at +45 42 92 58 08.

Vi har løbende interviews, så send din ansøgning så hurtigt som muligt.


KMD (a NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job