Test­ma­na­ger for Major Account

Brænder du for test management? Er du vant til, at indgå i store projekter og trives du med faglig sparring på højeste niveau? Så har du nu chancen for at blive en del af et stærkt leveranceteam i KMD.

KMD er en af de store spillere, når det gælder udvikling, vedligehold og drift af SAP-systemer. Vi er omkring 400 kompetente SAP-kollegaer, der arbejder med komplekse forretningssystemer til offentlige og private kunder. Vi har fokus på vidensdeling, opbygning af kompetencer og på at være på forkant med udviklingen inden for SAP og andre teknologier.

KMDs SAP-and Strategic Projects Division er i hastig vækst, og vi har behov for at styrke vores ledelsesressourcer på kvalitets-, risiko- og testområdet. Vi søger derfor nu en Test Manager, der kan bidrage til at udbygge afdelingens styrke og dybde på kvalitetsområdet for store, forretningskritiske systemer baseret på SAP-teknologi. Vores mål er at levere høj kvalitet, men vi søger også at sætte et aftryk på området gennem publikationer, mentoring, indlæg på konferencer, samt som arrangør og repræsentant på SAP Inside Track.

Om jobbet

Du bliver en del af en afdeling i KMD, der leverer projekter og vedligehold på tværs af KMDs forretningsområder og vil indgå i vores tværgående team, som består af projektledere og Test Managers. Teamet har opgaver, der går på tværs af vores kundeportefølje og arbejder vekslende på KMD’s kontor i Ballerup eller Aalborg, samt on-site hos vores kunder.

Din første opgave er en stor kundekontrakt, hvor du vil blive involveret i hele udviklings- og implementeringsforløbet. Dine ansvarsområder bliver blandt andet, at:

  • Planlægge og følge op på test for at sikre, at planer, protokoller og rapporter mm. lever op til kundens og KMDs kvalitetskrav
  • Coache og undervise medlemmer i leveranceteamet, der har brug for mentoring og vejledning i test
  • Facilitere og gennemføre test- og risikoanalyser
  • Udvikle strategi for og implementere effektiv testautomatisering
  • Implementere og videreudvikle test og kvalitetsprocesser samt metodeværk

Om dig

Du søger personlig såvel som faglig udvikling og har minimum 1-2 års erfaring med ledelse af test og kvalitetssikring. Det er dermed ikke afgørende, at du har mange års erfaring med Test Management, men at du har en stærk motivation for at dygtiggøre og specialisere dig i Test Management. Du kommer måske med en baggrund, som tester eller projektleder og har gennemført dine første leverancer i rollen som Test Manager. 

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med agile og iterative udviklingsmetoder og har hands-on erfaring i de mest anvendte testværktøjer. Du kender generel praksis om agile testing metodologi som fx Test-Driven Development og Business-Driven Development. 

Er du en mere senior profil, ansætter vi dig også gerne og tilpasser ansvar og opgaver derefter.

Uanset, er du vant til at arbejde sammen med internationale og bredt sammensatte teams, og føler dig tryg ved at kommunikere og rapportere til såvel kundens repræsentanter som ledelsen.

Som person, er du god til at sætte dig i kundens og brugernes sted. Du har mod på at tilegne dig forretningsforståelse og indsigt i varierende kontekster. Du er klar til at tale såvel kundens som brugernes sag i projektet, når det er nødvendigt. Vores hverdag er dynamisk, og du tager medansvar for, at vi kommer i mål i fællesskab. Du trives i det hele taget i et miljø, hvor samarbejdet med kollegaer i teamet og andre afdelinger er i højsædet.

Du taler og skriver flydende dansk, men som internationalt orienteret organisation med indisk offshore partner og en større afdeling i Polen skal du kunne bygge bro over kulturelle barrierer og tale og skrive flydende engelsk.

Du har:

  • Erfaring med at gennemføre test under korte deadlines
  • Erfaring med testledelse af både testere og udviklere
  • Erfaring med testautomatisering
  • Erfaring med komplekse back-end systemer
  • Erfaring med SAP er en fordel, men ikke et must

Er du interesseret?

Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte Head of Department, Christian Dahl på +45 23 71 56 77.

Ansøgningsfrist er den 22. november 2021. Vi afholder løbende samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning og cv.


KMD (an NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job