Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Frontend-udvikler til København, Aarhus eller fuldt remote


Vi søger en frontend-udvikler, der kan spille en afgørende rolle i videreudviklingen af en hurtigt voksende enterprise SaaS-applikation med mange tusind brugere og en spændende kundebase.

Du bliver den første rendyrkede frontend-udvikler i et mindre men stærkt team af udviklere. Vi tilpasser sammen din rolle, så du får de bedste muligheder for at bruge dine styrker og arbejde med det, der interesserer dig.

Vi er et supergodt og erfarent team. Det kan vi godt prale af. Og du får i høj grad lov til at sætte dit præg på vores applikation, som har mange tusind brugere, der er rigtig glade for systemet” fortæller CTO og din kommende kollega Erik Skaarup.

Vi har redefineret en 30+ år gammel produktkategori

Vi er en hurtigt voksende ung softwarevirksomhed med et markedsledende SaaS-produkt inden for dokumentautomatisering. Vores Document Drafter har redefineret en 30+ år gammel produktkategori, og vores brugere elsker systemet. Vores kunder er store advokatkontorer, store internationale virksomheder og offentlige myndigheder. Du kan læse mere på www.gmeadow.com.

Hos os er det fredag hver dag, og vi har ingen chefer

Vi har frie rammer og en flad struktur, hvor der er plads til dine ønsker og behov. Det eneste vi går op i er, at du brænder for brugeroplevelsen og har lyst til at samarbejde med superdygtige og gode kollegaer. Vi har Danmarks bedste frokost (den bedste take-away vi kan finde og noget nyt hver dag), sjove sociale arrangementer og alt det der skal til for, at vi kan få en god og sjov hverdag.

Du bliver en del af vores tech-team med et super godt arbejdsmiljø, og du kommer bare, helt som du er.” fortæller developer Nicklas Johansen Lið.

Du kommer til at få en afgørende rolle

Vi anser UI/UX for et afgørende parameter i forhold til at udvikle vores markedsposition. Vores software er i konstant udvikling, og du bliver den drivende kraft i at sikre en lækker, konsistent og intuitiv brugeroplevelse over vores forskellige platforme. Vores front-end er baseret på ReactJS og vi bruger Microsoft Fluent UI og NorthStar som vores basis UX-framework.

Det er en super spændende mulighed for at bruge dit æstetiske blik og dine kreative ideer til at gøre en rigtig forskel for brugerne og for, hvordan Document Drafter opleves.” – Jens Høst

København, Aarhus eller remote

Vores udviklere sidder i dag alle på vores kontor på Langelinie i København, mens størstedelen af vores konsulentafdeling er på kontoret i Aarhus i den nye bydel på Aarhus Ø. Du kan arbejde fra begge steder. Der er også mulighed for at arbejde fuldt remote.

Vi arbejder typisk 2-3 dage på kontoret, og de resterende dage arbejder de fleste hjemmefra (du kan komme på kontoret hver dag, hvis du foretrækker).

Æstetiker, der brænder for gode brugeroplevelser

  • Du er en dygtig frontend-udvikler med passion for dit fag. Om du har en formel uddannelse eller autodidakt betyder ikke noget.
  • Du har æstetisk sans, et skarpt øje og en tro på, at de små detaljer er afgørende for at skabe en brugeroplevelse af højeste kvalitet.
  • En del af vores interne kommunikation foregår på engelsk. Det er ikke et krav, at du kan tale dansk.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på 72 45 91 06.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 1. december 2021 via nedenstående link. Vi forbeholder os retten til at afslutte rekrutteringen før tid, hvis vi finder den rette.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

IT-rekrutteringskonsulent
Jeppe Secher

Tlf. +45 72 45 91 06

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job