Business Central For­ret­nings­kon­su­len­ter


Vi søger efter to erfarne forretningskonsulenter med solid viden om Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Vi vil have solid applikationserfaring, forretningsindsigt og stærke tekniske kompetencer inden for Business Central. Du holder af udfordringer og skal arbejde selvstændigt som konsulent sammen med os i vores visionære IT-virksomhed.

Sammen med resten af ADDvision får du arbejdsplads på vores kontor i Herlev. Her bliver du kollega med en gruppe erfarne og dygtige IT-konsulenter, der arbejder med moderne IT-løsninger. Vores kompetencer spænder over store ERP-systemer, online lagerstyringsløsninger, hosting, og IT-drift. Vi er en veletableret Microsoft-partner og vi er sparringspartner for en stærk portefølje af mindre og mellemstore virksomheder.

Bliv kundens rådgiver og sparringspartner

Vi rådgiver og sparrer med vores kunder. Som Business Central-forretningskonsulent bliver du en del af vores ERP-team, og du vil både på egen hånd og i samarbejde med dine kolleger være med til at rådgive og implementere Business Central-løsninger til virksomheder i Danmark og udlandet. Du sætter dig derfor ind i kundens udfordringer, fungerer som systemkonsulent, implementerer løsningerne og sørger for at fastholde den gode langvarige relation med kunden.

Bliv vores nye kollega, hvis:

  • Du har min. 3-5 års erfaring som forretningskonsulent med Business Central og desuden stor erfaring i applikationen.
  • Det er et plus, at du har en solid erfaring med lager- og produktionsmodulerne i programmerne.
  • Der er et plus, hvis du har erfaring med WMS-programmer som f.eks. Tasklet Factory eller tilsvarende.
  • Du har gode sociale kompetencer, solide kommunikationsevner, og du kan sætte dig ind i kundernes behov.
  • Du elsker at lære nye ting, og du gerne vil have en god og tryg arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig i jobbet.
  • Du er selvstændig, proaktiv og får tingene løst. Og du trives i et miljø med korte beslutningsveje, hvor du selv er med til at præge dit job.

Få gode vilkår og kolleger hos en af Danmarks bedste mindre arbejdspladser

ADDvision er en af den slags virksomheder, der udgør rygraden i det danske samfund. Vi har eksisteret i over 20 år, er vokset og har udviklet os løbende. Vi er skabt langt før de sociale mediers hype, og vi har altid lagt vægt på og lagt arbejde i at blive opfattet som reelle. Som nogen, der gør dét, de siger, de vil gøre. Som eksperter på vores felt. Vores solide og troværdige ry har bredt sig som ringe i vandet, og utroligt mange af vores kunder er kommet til os på anbefaling af andre kunder. Det er vi meget stolte af.

Karriere- og udviklingsmuligheder

Som konsulent hos ADDvision bliver du en del af et travlt og kreativt miljø med gode karriere- og udviklingsmuligheder. Samtidig kommer du til at arbejde med både velafprøvede og nye teknologier – og med nogle af de skarpeste profiler i branchen.

Du kommer til at sidde i storkontor med dine nye kolleger. Vi bruger flittigt hinanden til sparring, både før og efter vi drager ud til kunderne.

Vi arbejder kontinuerligt på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor vi alle føler os tilpas, så lønnen er naturligvis konkurrencedygtig og der er godt med faglige udfordringer. Vi gør også meget ud af, at virksomheden fungerer socialt. I vores medarbejderklub er vi sammen om forskellige aktiviteter og arrangementer. Derudover tager vi af og til en fordybelsesdag, hvor vi deler vores erfaringer, og vi holder løbende kurser og workshops om personlig og faglig udvikling – så vi hele tiden optimerer både vores forretning og vores arbejdsmiljø.

Læs mere om ADDvision som arbejdsplads her

Er du vores nye Business Central forretningskonsulent?

Så send din ansøgning og CV til:

ADDvision a/s,
Kantatevej 26B,
DK-2730 Herlev,
Att.: Peter Fløe Wium

eller via mail til: job@addvision.dk
Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Gem job