Ambitiøs stu­den­ter­ud­vik­ler til udvikling af kunde- og selv­be­tje­nings­løs­nin­ger


Brænder du for softwareudvikling og moderne teknologier? Vil du omsætte din viden til praksis og have hænderne helt nede i maskinrummet? Vil du være en del af et high performance-team, som er klar til at understøtte din udvikling? Så er du måske vores nye studenterudvikler til Software & Technology-teamet i Norlys.

Norlys flytter ind på INCUBA og kommer tættere på dig

Norlys flytter pr. 1. oktober ind på INCUBA i Aarhus, og i den forbindelse får vi brug for en ambitiøs studenterudvikler, som har lyst til at prøve kræfter med selvstændige udviklingsopgaver.

Som studenterudvikler bliver du tilknyttet et fast udviklingsteam på seks personer, som på nogle aftalte dage vil have sin arbejdsplads på INCUBA. I bliver således et tæt team, som i fællesskab løser udviklingsopgaver inden for professionelle it-systemer, ligesom dine kolleger vil være dine faste sparringspartnere og understøtte din udvikling.

Fagligt stærkt team med fokus på fællesskab

Teamet arbejder benhårdt for at udvikle de bedste og mest intuitive og kundeorienterede selvbetjenings- og administrationssystemer samt interne, effektive systemer til at håndtere vores kunders produkter.

Desuden er teamet kendetegnet af høj faglighed og professionalisme, og har samtidig stort fokus på tæt samarbejde og fællesskab.

Du får hænderne i maskinrummet

Som vores nye studenterudvikler får du store muligheder for at afprøve dine færdigheder inden for it-systemer. Vi tilbyder full stack udviklingserfaring og et agilt scrummiljø.

Vi arbejder med følgende moderne teknologier:

  • Microservice-arkitektur.
  • Clean code og SOLID principper.
  • SQL.
  • ASP.NET Core.
  • Cloud-teknologi, Azure.
  • Docker og Kubernetes.
  • JavaScript frameworks, React eller Angular.

En selvstarter med gåpåmod

Vi forestiller os, at du har påbegyndt det sidste år af dit bachelorstudie eller netop har påbegyndt dit kandidatstudie, som datalog, softwareingeniør eller en anden relevant uddannelse.

Som person er du ambitiøs, nysgerrig og opsøgende ift. ny viden. Du trives med at fordybe dig i egne opgaver og har en naturlig analytisk tilgang. Samtidig byder du dig til med dine input og er aktivt deltagende i fællesskabet.

Skal vi udvikle os sammen?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder, Anders Lonnebjerg, på 2159 8009 eller andelo@norlys.dk. Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Vi tager jobannoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi forventer opstart i oktober og arbejdstiden vil være ca. 15 timer om ugen fordelt på 2 dage.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Norlys

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 709.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa og Boxer og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg,
Esbjerg og København.

Gem job