Ambitiøs stu­de­ren­de til test og kva­li­tets­sik­ring af norlys.dk

Her er en unik mulighed for at komme helt tæt på det udviklingsteam, der udvikler norlys.dk. Vi søger en studerende, der kan hjælpe os med at teste og kvalitetssikre vores leverancer og releases – i tæt samarbejde med teamet og Product Owner.

Norlys flytter ind på INCUBA og kommer tættere på dig

Den 1. oktober flyttede Norlys ind på INCUBA i Aarhus, og i den forbindelse får vi brug for en ambitiøs studerende, som har lyst til at prøve at arbejde med test og kvalitetssikring af vores store website, norlys.dk.

Du bliver tæt med teamet og Product Owner, som i fællesskab løser udviklingsopgaverne. De bliver dine kolleger og vil være dine sparringspartnere og understøtte din udvikling. Du bliver tilknyttet eCommerce udviklingsteamet, som arbejder fra Aarhus-lokationen og på nogle dage fra INCUBA – du vil altid kunne tjekke ind fra INCUBA.

Du får hænderne i maskinrummet

Som vores nye studenterudvikler får du mulighed for at få indsigt og arbejde i maskinrummet på et agilt udviklingsteam, som tester på norlys.dk. Du skal i første omgang udføre manuelle test af UI’en og opfølgning på acceptance criterias, men på sigt kan testdomænet i teamet udvides sammen med dig.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Sammen med Product Owner at beskrive og sparre på acceptance criteria og user stories.
  • Gennemføre manuelle test af UI i forbindelse med release og pre-release.
  • På sigt at undersøge muligheden for automatiseret test og/eller optimering af processerne for test.

Rent teknisk er norlys.dk udviklet i C# med Umbraco som CMS og React. Vi anvender Azure DevOps til tooling og pipeline.

Din profil

Vi søger én, som er i gang med studierne på en relevant IT-uddannelse. Om du er på 1. år af din bachelor eller sidst på kandidaten gør ikke en forskel.

Som person er du ambitiøs, nysgerrig og opsøgende ift. ny viden. Du trives med at fordybe dig i egne opgaver og har en naturlig, analytisk tilgang. Samtidig byder du dig til med dine input og er aktivt deltagende i fællesskabet.

Fagligt stærkt team med fokus på fællesskab

Teamet arbejder benhårdt for at udvikle norlys.dk. Det er her, mange af vores kommende kunder møder Norlys for første gang, og vi skal derfor se godt ud, og selvfølgelig levere services på siden, der bare spiller. Desuden er teamet kendetegnet af høj faglighed og professionalisme – vi er stolte af det, vi leverer. Vi har også stort fokus på tæt samarbejde og fællesskab. Det er både internt i teamet, men også med vores tætte partnere i vores digitale division.

Skal vi udvikle os sammen?

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt afdelingsleder, Anders Bergmann, på 93 54 40 47 eller andern@norlys.dk.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Vi tager jobannoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Arbejdstiden vil være ca. 15 timer om ugen fordelt på 2 dage.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Norlys

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 709.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

Gem job

Norlys Holding A/S
Publiceret: 21. oktober 2021

Arbejdssted

Location Aarhus