IT Supporter


Kan du lide at hjælpe dine kollegaer med deres IT udfordringer? Vil du samtidig gerne være en del af Danmarks største sportskæde og en del af et innovativt hus med fleksible arbejdsforhold, så har du muligheden nu.

Stillingen 

Som IT supporter ved SPORT 24 bliver du en del af et team på 3 personer, der tager sig af hele processen omkring IT udstyr. Fra indkøb til opsætning, konfiguration, opgraderinger samt installering af software, printeropsætninger og netværksudstyr.

Udstyret du kommer til at beskæftige dig med er: PC’er, mobiltelefoner, Android lagerterminaler, KIOSK standere, netværksudstyr mv. En stor del styres via Microsoft 365, Azure og Endpoint Management.

Arbejdet foregår på hovedkontoret i Funder, hvor kollegaer hjælpes enten direkte eller via remote til vores lagerlokationer og butikker.

Løsninger dokumenteres løbende, så den efterfølgende support hele tiden effektiviseres.

Den rette kandidat 

Som person sætter du først og fremmest service i højsæde og kommunikerer venligt og forståeligt i både skrift og tale under alle forhold. Du trives desuden med at tale med mange brugere og sætter en ære i at sikre, at problemerne løses.

Vi forestiller os, at du har:

  • En relevant uddannelse indenfor IT
  • Erfaring fra lignende IT supporterrolle
  • Et veludviklet servicegen
  • Et solidt kendskab til Microsoft-produkter, herunder Azure, InTune og device styring
  • En sund nysgerrighed på ny teknologi
  • Et teamplayergen og kan lide at spille dine kollegaer gode

Dine SPORT 24 kolleger

Udover at være en del af Support teamet i IT-afdelingen, vil du også møde Indkøb, Økonomi, Retail, E-commerce, HR, Marketing mv. i din dagligdag på hovedkontoret. Hos SPORT 24 hylder vi glæden ved at bevæge sig og huset summer derfor af en passion for sport. Vi har en aktiv personaleforening, som afholder sociale arrangementer med spisning, billetter til håndboldkampe mv. flere gange om året. Du tilbydes desuden at være en del af en lækker morgenmads- og frokostordning. 

Har du mod på udfordringen? 

Ser du denne mulighed som lige dig, så send din ansøgning og CV via ’Søg jobbet her.’

Samtaler holdes løbende og opslaget fjernes, når vi har fundet den rette kandidat.

Vil du høre mere om stillingen kontaktes IT chef Frank Kipper Jensen på tlf. 30 21 30 20.

Gem job

SPORT 24 A/S
Publiceret: 22. oktober 2021

Arbejdssted

Location Funder ved Silkeborg