IT In­fra­struc­tu­re Manager


Brænder du for IT-sikkerhed, serverdrift og arkitektur, og ønsker du at arbejde i en virksomhed, som er åben over for ny teknologi? Så er det måske dig, vi leder efter til at sætte retningen for den vej, IT-infrastrukturen bevæger sig i Lomax.

Om stillingen

Lomax er i gang med den sidste del af en større rejse, som omhandler Cyber Security samt opdatering og outsourcing af virksomhedens serverpark. Du bliver ansvarlig for den overordnede IT-infrastruktur og den daglige IT-drift. Dine arbejdsopgaver vil bestå af lige dele strategiske, taktiske og operationelle opgaver. Dit arbejde vil bl.a. bestå i at sikre, at IT-strategien til enhver tid understøtter forretningen.

Afdelingen består, udover dig, af to dygtige medarbejdere, flere outsourcingspartnere, eksterne konsulenter og andre leverandører. Du vil have reference til virksomhedens CEO og samarbejde bredt i IT-organisationen.

Du vil være ansvarlig for:

 • Drift og vedligeholdelse af servere, applikationer, workstations samt peripherals
 • Cyber security samt backup
 • Netværksarkitektur
 • Applikationsarkitektur og integration
 • Kommunikation (internet, telefoni, vpn)
 • Projektstyring
 • Budgetplanlægning
 • Dokumentation
 • Deltage i virksomhedens IT-ledelse med tværfaglige møder
 • Teamledelse og alt herunder (1:1, teammøder, MUS m.fl.)

Hvem er du?

Du er en erfaren IT-chef eller driftsansvarlig, som kan tage ansvaret for en yderst kompleks infrastruktur. Du interesserer dig, for, hvad der sker inden for dit felt og finder ny teknologi spændende. Derudover er du vant til at arbejde med forretningskritiske systemer, hvor der er krav til høje oppetider, sikkerhed og 24/7 overvågning. Din forståelse for drift og vedligeholdelse bunder i tidligere operationel erfaring. I pressede situationer er du god til at agere og bevare overblikket.  

Dine opgaver vil mere konkret spænde bredt over:

 • Udvælgelse, implementering og drift af applikationer samt servere
 • Identificering af trusler og sikring af IT-systemet på alle niveauer. 
 • Netværksarkitektur / Virtualisering / Outsourcing
 • Office 365

Dine personlige egenskaber er også vigtige. Vi forventer, at:

 • Du er vedholdende, struktureret og god til at lytte. Du arbejder vedholdende og struktureret i forbindelse med indsamling af information og i søgen efter løsninger på problemer. Du forstår at strukturere tid og opgaver, og sørger for at afslutte løse ender.
 • Du er systematisk, nøjagtig og tilpasningsdygtig. Du sætter en ære i at overholde præcise standarder i relation til kvalitet og nøjagtighed. En systematisk tilgang til problemløsning, er kritisk for succes i jobrollen.
 • Du er nysgerrig, imødekommende og undersøgende. Du er nysgerrig af natur, og går analytisk til værks, når du skal undersøge, vurdere og implementere nye systemer.

Vi tilbyder

Når du starter hos os, kommer du gennem et grundigt introduktionsforløb, hvor du kommer rundt i hele virksomheden og bliver præsenteret for hver enkelt afdeling, så du ved, hvordan vi er organiseret, og hvem der laver hvad.

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job i en virksomhed i vækst blandt 180 engagerede kolleger i Frederikssund. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet. Og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Praktiske detaljer

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen med fleksible arbejdstider, som vi ønsker besat hurtigst muligt. Du kommer til at sidde på vores hovedkontor i Frederikssund, og der vil være mulighed for hjemmearbejdsdage.

Kunne du tænke dig at være en del af Lomax-holdet, så send din ansøgning og dit CV i PDF-format via linket nederst på siden. Upload også gerne eksamensbeviser, udtalelser og referencer etc. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte at kontakte HR-koordinator, Nicolai Sand på mail: Nicolai.Sand@lomax.dk eller telefon: +45 4120 9804. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Lomax

Lomax har eksisteret siden 1962 og er i dag en af Danmarks absolut største totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken & catering og rengøring. Med et stærkt voksende varesortiment på over 35.000 varenumre, er Lomax "full service partner" til det danske erhvervsliv. Vores mål er at blive en af landets dygtigste e-handelsvirksomheder og gøre det nemt for vores kunder i hverdagen.

Lomax har udviklet sig fra at være en traditionel katalogforretning til i dag at være en moderne, internetbaseret virksomhed med dag til dag-levering. Hos Lomax er vi mere end 180 ambitiøse medarbejdere, som konstant søger at blive bedre til det, vi laver. Vi er fordelt over fire lokationer i Frederikssund, Odense, Skanderborg og Helsingborg, Sverige.

Gem job

Lomax A/S
Publiceret: 24. november 2021

Arbejdssted

Location Frederikssund