Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

We­b­ud­vik­ler til IT-afdeling i vækst


Har du solide kompetencer inden for webudvikling?

Vil du udfordres i en global virksomhed i vækst, hvor du altid har dit team i ryggen, og hvor vi lykkes, fordi vi sparrer med hinanden og udvikler os hele tiden?

Og kan du se fordelene ved at være en del af en stor, global koncern med mange muligheder på den lange bane?

Vi tilbyder et job i en global virksomhed i vækst, der ynder at bruge de nyeste IT-platforme.

Velkommen

A-TEX er blandt de førende globale leverandører af identitetsskabende brandingartikler – herunder labels, hængemærker, badges, packaging-løsninger og butiksdekoration – til førende internationale modebrands. A-TEX er en del af Trimco Group med 1800 dedikerede medarbejdere fordelt på 23 landekontorer, heraf 80 medarbejdere i Herning.

Spil en nøglerolle inden for webudvikling

Som vores nye webudvikler kan du se frem til at blive en del af et mindre, erfarent team af webudviklere og 1 ERP-udvikler i Danmark samt samarbejde med andre udviklingsteams på vores udenlandske kontorer. Du får et bredt ansvarsområde inden for webudvikling med ansvar for:

 • videreudvikling at eksisterende miljøer
 • support til eksisterende miljøer
 • nyudvikling af miljøer
 • alignment med interessenter på opgaver
 • dokumentation.

Stillingen indebærer kontakt til kolleger i store dele af verden, som bruger vores systemer.

Vi har mange spændende og ikke mindst udfordrende opgaver i vores pipeline, så du kan i den grad komme hele vejen rundt om dit fag og udvikle dig, afhængigt af din interesse. Og så kommer du til at spille bolden op af mange erfarne kolleger. Det unikke hos os er, at du får lov til at udvikle i hele virksomheden og i alle virksomhedens processer, og ikke blot i et hjørne af virksomheden,” fortæller en af vores webudviklere, René.

Din hverdag foregår primært på vores kontor i Herning, men der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen.

”Together, we act” – en fleksibel arbejdsplads, hvor du kan dyrke din interesse for nye IT-tendenser

Vi omgås i virksomheden efter devisen; ”together, we act,” hvilket vil sige, at du kommer til at indgå i et inkluderende og åbent kollegialt fællesskab med en flad ledelsesstruktur. Mange kollegaer har været her i mange år, og du kan derfor forvente en hverdag med stor videndeling, fleksibilitet og mulighed for kompetenceudvikling.

Erfaren udvikler med blik for de gode løsninger

 • Du har en relevant IT-uddannelse og minimum 3 års erfaring med C#, .NET, JavaScript, SQL og HTML.
 • Grundlæggende forståelse for dataflow og behandling af data.
 • Gerne erfaring med API og anden dataudveksling.
 • Din viden gør dig i stand til at udfordre status quo, og du er god til at argumentere for dine beslutninger samt har lyst til at arbejde og sparre med erfarne kolleger.
 • Du behersker dansk og engelsk på skrift og i tale.
 • Som person er du både god til at tænke ud af boksen og hurtig til at forstå vores forretningprocesser og udvikle løsninger, der kan understøtte forretningen.

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 72 45 90 74. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kollega.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Senior IT-rekrutteringskonsulent
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S søger for A-TEX
Publiceret: 22. november 2021

Arbejdssted

Location Herning