Data Rockstar med fokus på PowerBI


I Data & Analytics er vi på en vild rejse med vores store passion om at gøre verden mere datadreven - #DataForABetterTomorrow, som vi siger i Data & Analytics. Deler du samme passion? Vi søger vores næste kollega og forretningskonsulent med fokus på Microsoft PowerBI til at tage del i vores Data Rockstarteam, som er et af de helt store strategiske fokusområder i Columbus. 

Hvorfor arbejde i et BI-hus hos Columbus?

 • Vi er ikke som andre konsulenthuse - Selvom vi har fart på, så værner vi rigtig meget om work life-balance baseret på et godt værdigrundlag.
 • Data & Analytics er et strategisk fokusområde i Columbus.
 • Columbus er gearet til at servicere kundens forretning 360 grader rundt med et samarbejde på tværs af business lines, lokalt og globalt.
 • Et stærkt kollegaskab, lokalt og internationalt, hvor vi hjælper hinanden, bl.a. via Data & Analytics møder på tværs af lande med inspiration og vidensdeling.
 • Mulighed for at skræddersy stillingen til dig – måske du vil specialisere dig yderligere indenfor MSPBI, udvikle dine kompetencer indenfor andre discipliner eller være teamleder på sigt. Vi er klar!
 • Vi har det mest cool Data Rockstar team, hvis du spørger os. Mød os her.

Din rolle

Som PowerBI og forretningskonsulent vil du have kontakt med mange kunder over tid.

Du sikrer, at det der bliver solgt til kunden også bliver leveret og adopteret i kundens organisation, bl.a. via løbende statusmøder med kunden for at sikre kvaliteten af det vi laver og i din træning af brugerne.

Størstedelen af dine daglige opgaver vil være scope afklaring ude ved kunderne, design og rapporter til den størst mulige forretningsværdi. Processen vil omfatte såvel konfigurering og release af MS Power BI suiten til nye kunder samt udvikling af kundespecifikke løsninger med PowerBI desktop.

Med fokus på powerBI vil du naturligt bidrage til at sikre den rigtige løsning med udgangspunkt i det roadmap, der bliver leveret af Microsoft.

Er der mere du brænder for? – Fedt! Vi har fokus på at skræddersy stillingen til dig, så det matcher dine kompetencer og ønsker for fremtiden.

Om dig

 • Mindst 3-4 års erfaring med datamodellering i Power BI desktop og rapportering med Power BI
 • Overblik over Microsofts Azure Økosystem med et BI-perspektiv
 • Arbejder struktureret med respekt for budgetter, estimater og kundeaftaler
 • Flair for visualisering
 • Erfaring med kursusafvikling, Dax, Sikkerhed og governance

Det vil være en fordel, hvis du har en erhvervsmæssig ballast, der støtter din evne til at forstå forretningsprocesser og behov, og til at sætte dem i en analytisk kontekst.

Erfaring med yderligere Microsoft BI-værktøjer vil også være mega fedt – men ikke et krav. Vi har rammerne og værktøjerne til din videre udvikling.

Ansøg med CV eller LinkedIn

Hos os kan du søge med din LinkedIn eller dit CV uden at skulle svare på masser af spørgsmål og skrive en motiveret ansøgning.

I stedet har vi valgt at have en logik- og personlighedstest tidligt i vores rekrutteringsproces, som sikrer at du får den bedst mulige samlede evaluering af din ansøgning. 

Tiltrædelse er snarest muligt, så vi hører gerne fra dig allerede i dag – vi glæder os.

Gem job

Columbus A/S
Publiceret: 26. oktober 2021

Arbejdssted

Location Aarhus og Ballerup