Lead PHP-udvikler


Kunne du tænke dig at udvikle komplekse digitale læringsplatforme og smukke løsninger i Linux-miljø?

Hvis du har passion for kvalitet i open source-udvikling og kan lide både at udvikle standardløsninger til virkelig mange brugere samt kundespecifikke løsninger til store virksomheder i Danmark og udlandet, kunne du helt sikkert trives i dette job hos vores kunde Praxis.

Udviklingsafdelingen har travlt med spændende opgaver på deres kontor i Odense, og de ønsker at styrke deres Moodle team med en dygtig PHP udvikler, som vil tage leadrollen i teamet og som elsker at arbejde langsigtet med produktforædling.

Praxis A/S er den eneste virksomhed i Danmark, der udvikler læringssystemer (LMS) på verdens største LMS platform Moodle med +100 mio. brugere worldwide, og de er fornylig blevet certificeret som Moodle Premium Partner med adgang til Workplace og udvidede produktporteføljer. Virksomheden er teknologisk partner i Egmont Gruppen, et EdTech cluster, og Praxis bibeholdes som selvstændig virksomhed. Dette partnerskab har initieret midler til en aggressiv 5-årig vækstplan.

Arbejdsopgaver

Som Lead PHP-udvikler kommer du til at spille en afgørende rolle i udviklingen af disse digitale læringsplatforme. Både på nye features og vedligeholdelse af eksisterende standardløsning samt white label løsninger for store virksomheder. Dette sker ofte ud fra kundens løse ide´er, hvor du kommer med input til den tekniske løsning, og løser dem sammen med teamet.

Teamet er i fuld gang med at udvide produktsuiten med Workplace-løsninger til private virksomheder, og de er f.eks. lige nu i gang med opgaver for stor global japansk virksomhed. Et andet eksempel er applikation med tilfredshedsundersøgelse efter læringsforløb. Deres eksisterende løsninger er senest udbygget med testprocedurer inkl. automatiserede tests.

Udover udviklingsarbejdet på de store avancerede projekter, vil du tage ansvar for arkitektur og kvalitetssikring, samt research opgaver med udforskning af nye områder i systemet. Du er teamets problemknuser, når det kommer til løsning af vanskelige issues.

Hos Praxis arbejder de agilt og holder daglige stand-up online møder på tværs af lokationer. Desuden samles de på et månedligt 1,5 kompetencedage i Odense, hvor de har sparring/læring omkring teknologier, procesoptimeringer, teambuilding aktiviteter mv. Udover Moodle team er der to andre teams, der arbejdet med andre teknologiområder.

Hvem er du?

Vi vægter højt, at du har drive og passion for open source udvikling. Du har formodentlig 5-10 års erfaring, helst fra komplekse kundespecifikke projekter og du har sikkert tidligere taget lead ansvaret.

Du er skarp til udvikling i PHP, er stærk i MySQL samt Git og GitHub. Hos Praxis bruger de PHP7 og nginx på Linux Ubuntu, Desuden vægter vi højt, at du er stærk i design patterns (f.eks. MVC, factory, dependency injection, singleton, adapter, decorator, observer, strategy) og SOLID, kan lide 'data-arkæologi' samt kan bidrage med erfaring med test / automatisering af tests. I det hele taget sætter teamet en ære i kvalitet og arbejder kontinuerligt med at forbedre processerne. Du kender til frontend udvikling og drift, men det tager andre teams sig af.

Du har rigtig gode analytiske evner og er vant til at tage ansvar for arkitektur og design. Du tager gerne et stort ansvar og arbejder lige så gerne selvstændigt som sammen med kollegaer. Du evner hurtigt at skabe dig et overblik og ser forskellige løsningsmuligheder.

Du tilbydes

Et professionelt, sjovt og meget fleksibelt arbejdsmiljø med 18 softwareudvikler kollegaer i Praxis ud af ca. 55 ansatte. Her får du mange avancerede tekniske udfordringer og et godt socialt miljø - en uhøjtidelig og humoristisk omgangstone. Du får rig mulighed for at påvirke din egen og virksomhedens udvikling samt din egen arbejdsdag.

Derudover tilbyder Praxis pensionsordning, sundhedsforsikring og mulighed for hjemmearbejdsdage. En gang årligt - post-Corona - deltager teamet i tekniske konferencer, tidligere har de været til GOTO Copenhagen og PHP Conference Berlin. Dette besluttes i fællesskab på holdet og det er derfor muligt at komme med input.

Læs mere om Praxis på www.praxis.dk

Interesseret?

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Sara Juhl på sj@bloom.dk eller mobil 2086 0865.

Gem job