Net­værks­kon­su­lent - Con­sul­ting & Projects


Synes du, at netværket er kernen i enhver virksomhed, og drives du af at finde den bedste IT-løsning, sammen med kunden? Motiveres du af at være i et team, hvor videndeling er en essentiel faktor for succes? Så er det måske dig vi søger!

Mentor IT vækster, derfor søger de en netværkskonsulent, der kan bidrage til Consulting & Projekts fortsatte udvikling.

Om jobbet

Som netværkskonsulent kommer du til arbejde med spændende opgaver og projekter, hvor du har en høj grad af frihed, og selv er med til at planlægge opgaverne sammen med kunden.

Dine primære opgaver er at udføre teknisk presale, identificere behov og designe robuste og fremtidssikre løsninger, der sikrer kundernes krav. Derudover gennemfører projekt- og konsulentopgaver for selskabets kunder. Du har en rådgivende rolle ift. kunder for at de løbende udvikles og får tilbudt relevante optimeringer.

Arbejdsopgaverne vil typisk være:

  • Designe og præsentere kundespecifikke og værdiskabende netværksløsninger
  • Etableringsprojekter for nye outsourcing kunder (onboarding)
  • Infrastrukturprojekter og -opgaver hos eksisterende kunder
  • Analyser og designe løsninger (gennemgang af netværk, servermiljø, 365 m.m.)
  • Presale, både selvstændigt og i samarbejde med salg (særligt inden for netværk og sikkerhed)
  • Rådgivning af kunder om tekniske løsninger
  • At være backup for øvrige teams

Faglig sparring vægtes højt og derfor skal du, som ny medarbejder hos Mentor IT, motiveres af faglig sparring, så I sammen finder den rigtige og mest enkle løsning for kunden.

Du kommer til at indgå i et team med dygtige kolleger, hvor I samarbejder og bidrager til hinandens faglige udvikling samt har fokus på høj kundetilfredshed.

Arbejdsstedet er på Østerbro – der er fuld fleksibilitet i forhold til hjemmearbejde og work-life balance.

Om dig

Du har en IT-uddannelse gerne som datatekniker. Vi ser gerne, at du har min. 3 års erfaring fra tilsvarende konsulentrolle, hvor du har arbejdet med primært Microsoft infrastruktur og også gerne Linux med fokus på netværk og sikkerhed.

Det er en fordel, hvis du har relevante certificeringer ex. Cisco og /eller Meraki Presales Expert, Fortinet NSE1 til NSE7, ellers er der mulighed for at få det hos Mentor IT.

Som person er du moden med et godt kommercielt mindset, hvor du evner at gå til ”tavlen” og skitsere løsninger – og du er vant til at tale med kunder og er god til at gøre det tekniske forståeligt for kunden.

Du er teknisk nysgerrig, villig til at dygtiggøre dig – og er ikke være bange for at tage ansvar for løsning af nye opgaver. Endelig brænder du for den gode kunde IT-oplevelse.

Mentor IT kan tilbyde

Du bliver en del af en spændende virksomhed, hvor der er fart over feltet, masser af spændende og varierede opgaver og plads til socialt samvær.

Mentor IT har gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Du tilbydes en fuldtidsstilling med en lønpakke, som svarer til kravene til stillingen, desuden får du PC, bredbånd og mobiltelefon stillet til rådighed, samt pension og sundshedsforsikring.

Der tilbydes fleksible arbejdsforhold, med gode muligheder for hjemmearbejde. Dit faste holdepunkt, vil dog være på Mentor IT’s kontor på Østerbro.

Om Mentor IT

Mentor IT leverer IT-outsourcing, infrastruktur og cloudbaserede løsninger, altid med afsæt i den gode IT-oplevelse. Det er ambitionen at levere Danmarks bedste IT-oplevelse. Mentor IT beskæftiger 60 medarbejdere, fordelt på fire lokationer i Danmark – Esbjerg, Kolding, Aarhus og København, og har eksisteret siden 1999. Se mere om Mentor IT her.


Send din ansøgning samt CV til PRO&CO via knappen "Søg jobbet her". Ansøgningerne behandles løbende.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Kristine Axelsen
kba@proogco.dk
Tlf.: 96603201
Tlf.: 60474781

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.

Gem job

PRO&CO søger for Mentor IT
Publiceret: 28. oktober 2021

Arbejdssted

Location København