IT Manager til Kjær & Som­mer­feldt A/S


For vores kunde, Kjær & Sommerfeldt, søger vi en IT Manager til at fortsætte udviklingen og driften af den samlede IT-platform, for deres succesrige virksomhed i vækst.

Brænder du for ERP, IT-sikkerhed, drift og tilfredse brugere, og ønsker du at arbejde i en virksomhed, som er åben over for ny teknologi og nye løsninger? Så er det måske dig, vi leder efter til at sætte retningen for den fremtidige IT-infrastruktur.

Kjær & Sommerfeldt har gennem de senere år investereret i både Navision og en lang række nye IT-løsninger til E-commerce. Kjær & Sommerfeldt ønsker fortsat at investere i IT, og tror på at den rigtige digitale strategi, der understøtter forretningen, kunder og leverandører, er en væsentlig konkurrenceparameter.

Dine opgaver:

Du har ansvaret for den overordnede IT Strategi, der sikrer konkurrencemæssige fordele og understøtter de forretningsmæssige mål.

Som IT Manager, får du en afvekslende arbejdsdag med en blanding af planlagte opgaver og indimellem akutte opgaver, der kræver hurtig handling. Du kan naturligvis altid trække på kompetencer og tilgængelighed, hos virksomhedens IT-partnere.

Derudover har du ansvaret for:

  • Hardware, software og telefoni
  • Optimal brug af det eksisterende IT-Setup, vedligeholdelse samt udvikling af IT-platforme 
  • Daglig IT-drift, dvs. oppetid er tæt på 100% og hastigheden i systemerne er optimal
  • Valg af IT-partnere samt løbende kontakt og koordinering af opgaver på tværs af systemer og leverandører

Hvem er du?

Du har sandsynligvis nogle års erfaring fra en lignende stilling, hvor du udover ansvaret for den samlede IT-infrastruktur, også har erfaring med Navision. Du sætter en ære i at overholde standarder og best practices. En systematisk tilgang til problemløsning og opgavestyring, er vigtigt for succes i rollen.

Du er en god kommunikator, og du trives i et job med mange relationer både til kolleger og leverandører, og du opleves som åben og tilgængelig.

Du kan udfordre Kjær & Sommerfeldt på en konstruktiv og løsningsorienteret måde, samtidig med at du forstår og respekterer de tidligere valgte løsninger og processer.

Derudover forventer de at du:

  • har en god forretningsforståelse
  • har fingeren på IT-pulsen og ved hvad der rør sig
  • er eksekverende i dit arbejde, er præcis, og ikke går på kompromis med kvaliteten
  • arbejder effektivt og struktureret
  • kan holde fokus og håndterer mange bolde i luften

Hvad tilbyder Kjær & Sommerfeldt?

Du får muligheden for stort ansvar for en virksomhed i vækst, og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt 60 passionerede og engagerede kolleger.

Du vil opleve et uformelt, sjovt og ambitiøst arbejdsmiljø, med stor mulighed for at få indflydelse. De er professionelle, og forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Kontaktperson

Jesper Buch-Rønne
jesper@recruit-it.dk
Mobil: +45 61 33 20 10
Telefon: +45 71 99 02 10


Hvem er Kjær & Sommerfeldt?

Virksomheden blev stiftet i 1875 og er Københavns ældste vinhandel. De holder til på tværs af landet i både København, Aarhus og Odense (Business support & lager). Kjær & Sommerfeldt er Kongelig Hofleverandør og leverer vine til både hotel og restaurationer, erhvervslivet, Duty Free og private kunder.

Kjær & Sommerfeldts vision er: Passion for mennesker, vin og resultater siden 1875.

Virksomheden værdier er stor passion, tillid, fokus og dynamik. Motiverede, glade og kompetente medarbejdere er fundamentet for de seneste 12 års konstante fremdrift og vækst. Kjær & Sommerfeldt repræsenterer mere end 150 internationale og kendte vinhuse samt mindre, specialiserede vinproducenter.

Se mere her: thttps://www.kjaersommerfeldt.dk/om-kjær-sommerfeldt

Gem job

Recruit IT ApS
Publiceret: 13. november 2021

Arbejdssted

Location Odense