Digital Pro­jektleder


Normann Copenhagen designer, producerer og sælger møbler og boligindretning over hele verden. I Normann Copenhagen er vi ca. 100 medarbejdere, hvoraf ca. 60 medarbejdere har base på hovedkontoret på Niels Hemmingsen Gade 12, København K. På hovedkontoret har vi samlet både flagship store/showroom, salgsafdeling, back office, marketing og IT samt designstudie i et imponerende seks-etagers brandhus, der med en nøje gennemtænkt indretning skal give medarbejdere og besøgende en ekstraordinær designoplevelse

Arbejdsopgaver

Du bliver en del af vores digitale team, og kommer til at deltage i arbejdet med at digitalisere vores forretning på tværs af organisationen. I vores team arbejder vi med at skabe de bedste oplevelser for vores kunder digitalt, og vi har et stigende fokus på at effektivisere organisationen og konstant hæve det digitale serviceniveau.

Vi søger en person, som kan hjælpe med at drifte og videreudvikle vores eksisterende løsninger, men også en projektleder, som kan hjælpe os med at drive både store og mindre digitale projekter fra start til slut. Du er først og fremmest digital til fingerspidserne, har et bredt kendskab og erfaring med at arbejde med forskellige systemer herunder PIM, webshops, CRM, ERP eller lignende. Du er logisk og strukturelt tænkende, du har flair for at få data og systemer til at gå op i en højere enhed, har god forståelse for integrationerne imellem, og frem for alt en ”afslutter-type”.

Dine arbejdsopgaver:

 • Du står for udvikling og vedligehold af vores vigtigste digitale systemer - herunder PIM, webshops, CRM og 3D visualiseringsværktøjer og platforme. Hvis du har kendskab til ERP, er det et plus.
 • Du styrer større digitale projekter indenfor e-commerce, fx indenfor PIM, webshops, CRM, og dit første projekt vil være implementeringen af et nyt 3D visualiseringsværktøj på vores website.
 • Du har den daglige opfølgning og status på de igangværende projekter med udgangspunkt i vores backlogs.
 • Du deltager i møder og planlægning med eksterne partnere.
 • Du skaber god afstemning mellem vores målsætning og de eksterne parter, der udvikler vores løsninger. Vores udviklingsteam er lokaliseret remote, så erfaring med dette er et plus.
 • Du afvikler og deltager i workshops internt og eksternt i forbindelse med projektarbejdet.
 • Du tester løbende de løsninger, som eksterne IT-partnere leverer.
 • Du er god til at formidle og står bl.a. for uddannelse af vores medarbejdere i brugen af nye digitale systemer.

Din profil:

Vi forestiller os, at du har en længere videregående uddannelse indenfor det digitale område, men din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det er derimod vigtigt, at du har erfaring med at udvikle og drive større digitale løsninger og har teknisk indsigt til at kunne være bindeled mellem programmører og beslutningstagere. Du besidder derfor også en højt udviklet menneskelig forståelse - både i forhold til de systemer, vi udvikler, og de mennesker, der arbejder med dem.

 • Du har bred forståelse og erfaring med forskellige digitale systemer og projekter.
 • Du ved, hvad integrationer er og forstår at vedligeholde dem i daglig drift.
 • Du har et stort drive, er selvkørende, og tager ejerskab på projekterne.
 • Du har erfaring med ecommerce, fx PIM, CMS, CRM, DAM eller lignende systemer.
 • Du er ikke bange for selv at få ”fingrene i skidtet”.
 • Du har forretningsmæssig forståelse og forstår vigtigheden i, at systemerne skal skabe værdi for virksomheden.
 • Du trives godt i en dynamisk virksomhed med en uformel omgangstone.

Kontakt:

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Head of Digital, Rasmus Tramp Frederiksen på mail: rasmus@normann-copenhagen.com.

Lyder ovenstående interessant så send en motiveret ansøgning og CV via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Vi afholder samtaler start august, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Gem job

Normann Copenhagen ApS
Publiceret: 29 October 2021

Arbejdssted

Location København