Scrum Master til agilt feature team


Er du facilitatoren, der bringer dig selv i spil og skaber fælles commitment i dit udviklingsteam? Og har du mod på at udfordre status quo i en konstant søgen på at skabe de bedste rammer for dit team? Så kom med på rejsen og sæt dit personlige præg på vores agile mindset!

Som Scrum Master hos os er din hovedopgave at afholde daglige ceremonier for dit team, som du også coacher efter behov. Du faciliterer user story mapping sessioner og Communities of Practice, som du også deltager i.

Dit primære fokus er at sikre, at dit team arbejder ud fra et agilt mindset, og at de arbejder forudsigeligt og værdibaseret. Ligesom du sikrer at rammerne for at arbejde agilt er til stede og hele tiden bliver udviklet igennem løbende feedback loops.

I tæt samspil med teamets Product Owner er du ansvarlig for at sikre, at den agile arbejdsform er forstået og forankret, og at der arbejdes optimalt gennem støtte og coaching. Du er også ansvarlig for at sikre det bedst mulige samarbejde i teamet og med de andre agile udviklingsteams.

Dine konkrete arbejdsopgaver er bl.a.:

  • Scrum Master for et agilt feature team
  • Deltage i udvikling af det agile setup
  • Støtte Product Owners i den agile proces og forståelse
  • Opsætning af Jira til at skabe transparens
  • Hjælpe med opsætning af metrikker for at sikre en datadreven tilgang til løbende forbedring

Dit udviklingsteam består af udviklere og testere fra både Danmark og Ukraine, og det er derfor vigtigt, at du ser det som din fornemste opgave at tackle løbende opståede forhindringer, som står i vejen for, at teamet kan arbejde godt og effektivt. 

Erfaren Scrum Master med blik for forretningen
Du har en relevant videregående uddannelse fx fra ITU eller lignende, og du har minimum 3-5 års erfaring med agil udvikling i rollen som Scrum Master. Din erfaring er ideelt set fra detailbranchen, og et godt kendskab til logistik og/eller e-handel er bestemt en fordel.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er certificeret Scrum Master – også gerne som SAFe pracititioner
  • Mindst har deltaget i flere Program Increments og/eller større IT-projekter
  • Er god til at kommunikere effektivt – også på et teknisk niveau
  • Har erfaring med at arbejde med distribuerede teams

Stærk facilitator med lyst til fællesskabet

Som person er du åben og løsningsorienteret. Du er en stærk facilitator, og du trives med at gå forrest. Gennem din facilitering bidrager du til at fremme teamets læring, værdiskabelse og evne til selvorganisering.

Du arbejder med en god struktur og du formår herigennem at skabe ro og stabilitet i teamet. Du er en solid teamplayer, som aktivt søger og giver feedback.

Du kan lide at arbejde med mennesker og begår dig hjemmevant på engelsk. Det er vigtigt, at du trives godt i en organisation, hvor nye ideer opstår og prioriteter ændrer sig med kort varsel. 

Vil du med på holdet?  

Vores udviklingsafdeling på tværs af Danmark og Ukraine består af 70 dedikerede medarbejdere, som omfatter alt lige fra udviklere, testere, DevOps-specialister og Scrum Masters. Som vores nyes Scrum Master får du en afgørende rolle i at udvikle og eksekvere på forretningens innovative og skarpe løsninger.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Rasmus Ottesen på 30 55 77 68 eller rao@nemlig.com

Send os din ansøgning og dit CV ved at klikke på linket "Søg jobbet her" hurtigst muligt - vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 28. december 2021.Om nemlig.com

nemlig.com vil skabe en nemmere hverdag og et bedre liv for danskerne, og som landets førende onlinesupermarked leverer vi hver dag tusindvis af dagligvarer til danskere i hele landet. Vi har åbent 365 dage om året og har aldrig lukket, og med mere end 12.000 forskellige varer på hylderne kan vi dække alle indkøbsbehov. Vi har et kæmpe udvalg af økologiske varer, et stort discountsortiment samt unikke specialvarer fra udvalgte gård- og specialbutikker, såsom Bülow Lakrids, Lagkagehuset og Slagter Lund.

I dag arbejder her over 1400 medarbejdere, der fra hovedsædet i Brøndby leverer dagligvarer og måltidskasser til 83 % af alle husstande i Danmark. Vi er dog i konstant udvikling, og arbejder hver dag for at gøre det til en sjov, spændende og relevant oplevelse at købe dagligvarer online.

Gem job