Energinet søger løbende nyud­dan­ne­de og erfarne it-profiler til kobling mellem teknologi og for­ret­ning

Energinet IT er i gang med en større forandringsproces, der vil ruste os til fremtiden - en transformation med stort fokus på at udvikle it-organisationen, arbejde mere agilt og understøtte den grønne omstilling ved at koble mellem teknologi og forretning. Med vores agile mindset og arbejdsmetoder, så vil du få indflydelse på Energinets it-landskab, løsninger, teknologivalg og understøtte koncernens arbejde for at nå vores ambitiøse 2030-mål for den grønne omstilling.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia, vores kontor i Ballerup eller hjemme.

Du er med til at skabe Energinets it-landskab i et tæt tværgående samarbejde

Om du er nyuddannet eller har erfaring, så modtager vi gerne en ansøgning fra dig.

Vi søger løbende forskellige profiler til følgende roller:

 • It-udviklere
 • It-forretningskonsulenter med kendskab til (eller vilje og potentiale til at lære)
  • Microsoft 365
  • SAP
  • ServiceNow
 • It-arkitekter indenfor
  • Infrastruktur
  • Cloud (vi bruger Azure, men erfaring med Amazon/Google er også fint)
  • Softwareudvikling
  • It-sikkerhed (erfaring eller interesse for it-sikkerhed, GDPR eller lignende)

Som en del af Energinet IT bidrager du til at sikre det tværgående samarbejde med forretningen. Gennem dialog og sparring er du med til at bygge bro mellem eksisterende og fremtidige løsninger/arkitektur, hvor du omsætter behov til løsninger.

Nysgerrig og inddragende it-profil med fokus på at skabe fremdrift

Indgangsvinklen kan være baseret på flere baggrunde og erfaringsniveauer. Du har måske en it-relateret baggrund, alternativt en forretningsmæssig baggrund kombineret med erfaring i at arbejde med nogle af de nævnte teknologier.

Det vigtigste er, at du har en initiativrig og positiv tilgang, er videnbegærlig, har vilje til at tage ansvar for din egen læring/udvikling og formår at omsætte behov til løsninger.

Med din store nysgerrighed trives du med at arbejde både alene og i teams. Du har samtidig evnerne til at bringe opgaverne helt i mål og trives med at arbejde i et travlt miljø med varierende arbejdsdage og -opgaver.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”søg jobbet her”. Vi holder samtaler løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Agile People Leader Morten Kirk Greve på tlf. +45 29 47 23 30. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset baggrund til at søge jobbet. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.


Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.

Gem job