Erfaren pro­jekt­le­der med teknisk løs­nings­for­stå­el­se til virk­som­hed i vækst


Du bliver projektleder for innovative og intuitive betjente betalingsløsninger - kunne det friste?

Vores kunde Logos Payment Solutions A/S i Odense har rygende travlt og derfor søger vi endnu en projektleder til deres software udviklingsteam.

Virksomheden udvikler kundespecifikke løsninger til selvbetjente betalingsterminaler, tilhørende mobile apps mv. De er blandt branchens førende i Norden på betalingsløsninger til ubemandede tankstationer og bilvaskehaller.

Logos oplever stor efterspørgsel på virksomhedens støt voksende produktportefølje. Virksomheden har i de sidste fem år været gennem en spændende udvikling, hvor både antallet af medarbejdere og omsætningen er fordoblet.

Dine primære ansvarsområder vil være:

  • Drive et mix af kundespecifikke- og interne udviklingsprojekter
  • Koordinere med udviklere, kunder og leverandører
  • Prioritering af ressourcer og opgaver i samspil med øvrige projektledere
  • Angive estimater for softwareudviklingsarbejde
  • Udarbejdelse af kravspecifikationer og relevant dokumentation
  • Sikring og overholdelse af projekternes økonomi og deadlines
  • Daglig motivation og ledelse af projektdeltagere (primært udviklere)
  • Planlægning af nye projekter på basis af erfaringer og fremsyn
  • Sidst men ikke mindst; Løbende forbedring af processer og input til dette

Du refererer til udviklingsdirektøren og bliver en del af et team på seks projektledere - og dermed løbende mulighed for sparring.

Din baggrund, motivation og stolthed

Vi forventer, at du har en solid projektledererfaring, minimum tre år, og gerne med tekniske projekter, og du har en rigtig god teknisk forståelse og interesse. Din projektleder værktøjskasse er i orden, og det er en fordel, hvis du har din projektlederuddannelse eller certificeringer på plads.

Du er selvkørende, arbejder selvstændigt og systematisk, og er vant til at håndtere mange projekter samtidigt. Desuden er du vant og er god til at håndtere kunderelationer, og i det hele taget mange stakeholders internt og eksternt.

Din motivation og stolthed er klart at tage ejerskab og drive dine projekter fremad. Du ser muligheder, er en problemløser, og du har en positiv ’can-do’ tilgang til verden. Denne empatiske og engagerede tilgang gør, at du også har gode evner for at motivere og inspirere andre – og synes det er sjovt.

Mere om Logos og hvad de kan tilbyde dig

Du vil sidde i en spændende og udviklende stilling i en succesrig virksomhed med moderne ledelsesformer. Strukturen er flad og ofte er det "det bedste argument", der vinder.

Logos Payment Solutions har attraktive lønforhold efter kvalifikationer, pension, 6 ugers ferie mm. Logos har i alt ca. 140 ansatte og producerer og leverer selvbetjente betalingsløsninger gennem +35 år. Produkternes elektronik, mekanik og software udvikles in-house. Logos er blandt branchens førende i Norden, og de har en aktiv strategi for international ekspansion.

Ambitionerne er store og du kan blive en del af denne succes. Virksomheden har en hyggelig og familiær omgangstone, med et rigtig godt samarbejde og sparringsmuligheder med andre skarpe hjerner.

Se venligst mere på www.logos.dk


Søg stillingen

Bloom varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Logos. Søg stillingen hurtigst muligt ved at trykke "Søg jobbet her". For yderligere information, kontakt venligst Rekrutteringskonsulent Dorte Pape på mobil:3160 9365 eller mail dp@bloom.dk. Der afholdes løbende interviews.

Gem job