System­ud­vik­le­re til lille dedikeret team i PET


Informationerne er derude!
Nyt udviklingsteam skal skabe grundlaget for at vi får dem i hus.

Vi står for din, Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Vi arbejder med loven i hånden i samfundets skyggesider. Det er vores pligt at opspore, undersøge og stoppe dem, der truer vores samfund og vil os det ondt. Vi er Politiets Efterretningstjeneste – den nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste. Vi arbejder for dig – vil du arbejde for os?

Vi tilbyder en central rolle som udvikler i et lille operativt udviklerteam i PET’s sektion for Open Source Intelligence (OSINT). Teamets opgave er at være på forkant med innovative løsninger til indsamling af data fra åbne kilder på internettet, og bidrager herigennem til PET’s operative og efterretningsmæssige arbejde.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver hvor du selvstændigt og i tæt samarbejde med dine teamkolleger og brugerne skaber IT-tekniske løsninger der understøtter PET’s efterretningsmæssige og operative informationsbehov. De programmer du udvikler, er med til at løfte PET’s OSINT indhentningskapacitet til et nyt niveau, og de data dine programmer indsamler, vil være med til at gøre en forskel i PET’s efterretningsanalyser.

Endelig tilbyder vi en usædvanlig og uformel hverdag i landets måske mest ambitiøse webscraping-team, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks sikkerhed og frihed. Du vil indgå i et fællesskab med dygtige kolleger og ledere, hvor man anspores til at bringe egne idéer og kompetencer i spil, og hvor der er fokus på både faglig og personlig udvikling. Vi er et lille team og derfor skal alle kunne tage en del af ansvaret for vores driftsmiljø.

Om dig

Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal være positiv og løsningsorienteret i forhold til de forandringer og udfordringer, som konstant opstår ved webscraping. Du skal have et godt blik for nye idéer og alternative løsninger og trives i et udviklingsmiljø med stor pionerånd.

Du har bred erfaring med systemudvikling og har en god forståelse for hjemmesiders opbygning, særligt hvordan man høster data fra dem. Du må gerne være skrap til Python og det er en klar fordel, hvis du er hjemmevant i Linux-miljøer. Hvis du vil imponere os yderligere, har du også erfaring med en eller flere af nedenstående discipliner:

  • Webscraping med Python
  • Automatiseret testing med Selenium
  • ”Containerisering” med Docker-teknologi
  • Opsætning og vedligehold af Linux-miljø
  • Webudvikling
  • Databaser (fx SQLite eller Nosql)
  • Monitoringsteknologi (fx PRTG)

Ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2022.

Ansættelse sker på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det forventes, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad af diskretion. Ved eventuel ansættelse vil yderligere vejledning omkring fortrolighed blive givet.

Kontakt

Inden du søger stillingen, skal du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her.

Du er velkommen til at kontakte den HR-rekrutringsansvarlige på Rpchg-hr-administration@politi.dk.

Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 28. november 2021.

Gem job

Rigspolitiet (PET)
Publiceret: 2. november 2021

Arbejdssted

Location Søborg

Job hos virksomheden