Intern driftkon­su­lent


Kan du analysere på it-systemer, planlægge, videreudvikle, integrere og eksekvere opgraderinger samt formidle it-teknik til ikke-teknikere?

Recruit IT søger på vegne af Region Hovedstaden en dygtig intern driftskonsulent som har lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem teknik og forretning. Stillingen er placeret i Center for It og Medicoteknologi (CIMT), som er Region Hovedstadens center for sundhedsteknologi.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

Du indgår i et stærkt team af 12 dedikerede kolleger, som arbejder med at levere den bedst mulige RIS/PACS løsning, support og fremtidssikring, fx igennem anvendelse af AI til brugerne på hospitalerne. Desuden står man foran udskiftning af det nuværende RIS/PACS system, og her får du rig mulighed for at byde ind med egen ekspertise.

Dit primære fokus er helt klart drift. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Teknisk analyse og overvågning af systemer
 • Planlægning, koordinering og gennemførelse af tekniske opgaver – bl.a. ændringer i driftsmiljøet og opgraderinger
 • Leverandørstyring
 • Udarbejdelse/opdatering af roadmaps
 • Projektdeltagelse, opgavehåndtering og opgavestyring, både på regionens hospitaler og i fællesregionale projekter
 • Deltagelse i udviklings- og implementeringsprojekter indenfor systemporteføljen

Vi forventer

Vi forventer, at du har en it-teknisk uddannelse, alternativt anden teknisk baggrund med minimum 5 års relevant erfaring og teknisk viden om drift og integrationer.

Du har erfaring med:

 • Større entreprise servermiljøer – virtuelle og cloud m.m.
 • Udvikling af scripts og kreativ problemhåndtering
 • Basisviden om netværk, storage, redundans og tekniske miljøer
 • Kravsspecifikation, test, miljøstyring mv.
 • Leverandørstyring
 • Styring af opgaver og leverancer
 • ITIL disciplinerne især incident, problem, change og release management

Personlige kompetencer

Som person er du en teamplayer, der er stærk i kommunikation og samarbejde og dygtig til at sætte dig ind i forretningsmæssige behov. Du arbejder struktureret med stort overblik og er god til at prioritere dine opgaver, da du arbejder sideløbende med mange projekter, som du konstant veksler imellem. Vi forventer også, at du selv tager ejerskab og ansvar for kvaliteten af dit eget bidrag, og at du er indstillet på kontinuerligt at udvikle dine kompetencer.

Du tilbydes

En spændende stilling i et område med høj fokus og rivende teknisk udvikling på en arbejdsplads, hvor faglige udfordringer er en vigtig motivationskraft, og hvor man lægger vægt på at supplere hinanden samt bruge hinandens kompetencer. Du får en grundig oplæring og dygtige og engagerede kolleger i et uformelt miljø præget af et stærkt fællesskab og samarbejde på tværs af afdelinger.

Om Region Hovedstaden/CIMT

I Center for It og Medicoteknologi (CIMT) bidrager vi til grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen for Region Hovedstadens mere end 1,8 millioner borgere og 44.000 ansatte.

Kontaktperson

Johni Petersen
jpp@recruit-it.dk
Mobil: +45 26 37 75 35


Region Hovedstadens billeddiagnostiske system er et af de største og mest forretningskritiske it-systemer i regionen. Systemet understøtter mange forskellige arbejdsgange og håndterer millioner af undersøgelser om året, som deles på tværs af mange aktører. Generelt spiller billeddiagnostikken en helt central rolle i mange sygdomsforløb, både ift. udredning og behandling, og er dermed også en central funktion for de øvrige kliniske områder. Kravene til billeddiagnostikken øges konstant: antallet af billeder/undersøgelser vokser og det skal gøres hurtigere og mere effektivt. Området er i rivende udvikling med store projekter i regionen og udvikling ude på den enkelte afdeling hos klinikere og forskere.

Gem job

Recruit IT ApS søger for Region Hovedstaden
Publiceret: 18 November 2021

Arbejdssted

Location København