CRM me­d­ar­bej­der til Ju­le­mær­ke­fon­den


Vil du gøre en forskel for udsatte børn ved at vedligeholde og udvikle brug af CRM og data?

Vores kunde Julemærkefonden i Roskilde er i gang med en større digitaliseringsproces og i den forbindelse er der behov for en struktureret CRM medarbejder, som sætter en ære i datakvalitet, korrekt omgang med data i henhold til GDPR samt analyser af data primært fra CRM- og økonomisystemet.

Dit arbejdsområde er en essentiel del af at bidrage til, at Julemærkefonden kan give børn en ny start, når de mistrives og oplever f.eks. mobning, ensomhed og lavt selvværd.

Om jobbet

Du vil indgå i teamet for Digitalisering & Analyse og få ansvar for at holde datakvaliteten i Julemærkefondens CRM-system så god som muligt. Du skal således laver planer for dataoprydning og foretage oprydningen selv – og i tætsamarbejde med andre afdelinger, samt med kollegaer i teamet.

Du skal desuden bistå de øvrige afdelinger i Julemærkefonden med dataudtræk, datatjek og analyser, som skal støtte op om fundraisingen til arbejdet med børnene samt kommunikationen af dette vigtige arbejde.

Ligeledes bidrager du til at udvikle CRM-systemet i samarbejde med CRM-manageren og vores eksterne IT-selskab.

Din profil

Du er talstærk og dygtig til at analysere data. Du er systematisk og sætter en dyd i, at datakvaliteten i et CRM-system er så høj som mulig. Du er klar til at lægge planer for datarensning og selv udføre den løbende. Du er proaktiv og løsningsorienteret og kommer med ideer til, hvordan Julemærkefonden kan forbedre og optimere processer på de områder, du sidder med.

Vi forventer at du har

 • mindst fem års erfaring med CRM-systemer og gerne fra lignende rolle. Her benytter de Microsoft Dynamics 365. Det er ikke et krav, at din erfaring skal være i dette system, men det er en fordel at kende til Microsofts produkter
 • højt brugerniveau i Excel
 • erfaring med at sikre datakvalitet og at rydde op i data
 • erfaring med og interesse i at anvende opsamlede data til løbende forbedringer

Det er en fordel men ikke et krav at du

 • har erfaring fra NGO-branchen
 • har erfaring med et eller flere analysesystemer såsom Stata, R, SPSS e.l.

Personlige kompetencer

 • Dygtig til at tage ansvar for planlægningen og udførslen af en opgave
 • Gode samarbejdsevner
 • Har forretningsforståelse ift. hvordan de kan bruge data til at løfte forretningen og kommunikationen til Julemærkefondens målgrupper
 • God til at videreformidle resultater på dataanalyser og komme med forslag til forbedringer
 • Skal have gå-på-mod og trives i, at opgaverne kan skifte hurtigt

Vi regner med, at du har en relevant uddannelse mindst på bachelorniveau, og at du kan dokumentere flere års erfaring indenfor området. Du bliver en del af et team på fem, som har det godt socialt og også kan tage nogle ærlige, faglige snakke. Du vil referere til teamlederen for Digitalisering & Analyse.

Julemærkefonden tilbyder

Et spændende, udfordrende og meningsfyldt arbejde. Julemærkefonden er en organisation, som vægter samarbejde højt, og hvor de respekterer hinandens forskelligheder. Du får en 37 timers arbejdsuge med fleksordning, betalt frokostpause samt pensionsordning.

I Julemærkefonden arbejder de med følgende værdier: Fællesskab, Troværdighed, Udvikling og Engagement. Disse værdier forventes at alle afspejler i tilgangen til arbejdsopgaver og samarbejde i afdelingen og på tværs af hele Julemærkefonden.

Om Julemærkehjemmene

Alt for mange børn i Danmark mistrives. De føler sig forkerte, de bliver mobbet, og fællesskaber er noget, de betragter udefra. Det må vi aldrig acceptere. Ingen børn fortjener en hverdag fyldt med ensomhed og ondt i maven. Julemærkehjemmene giver børn og deres familier muligheden for at starte forfra. Helt konkret bor børnene på et af de fem Julemærkehjem i Danmark i en periode sammen med andre børn, som også arbejder med deres udfordringer. Tydelige rammer, nye fællesskaber og den rigtige blanding af sund mad og motion, hjælper børnene til at finde deres styrker. De opbygger selvværd ved at lære nye måder at se på sig selv og verden. Opholdet slutter, men udviklingen fortsætter. De nye kompetencer og vaner følger med børnene hjem. Det giver et vigtigt afsæt for hele familien fremover. Og selvom vi hedder Julemærkehjemmene, så hjælper vi faktisk børn hele året. Derfor har vi også brug for støtte og donationer hele året. Julemærkehjemmene – Giver børn en ny start

Se mere på https://www.julemaerket.dk

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sara Juhl hos Bloom på telefon 2086 0865 eller via sj@bloom.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV,, og vi indkalder løbende til samtaler hos Bloom.

Gem job

Bloom søger for Julemærkefonden
Publiceret: 3. december 2021

Arbejdssted

Location Roskilde