Word Im­ple­men­te­rings­kon­su­lent søges til Omnidocs A/S


Har du en skabelonudvikler gemt i maven, og har du lyst til at arbejde i en dedikeret dokument-virksomhed, der skaber løsninger i og omkring Microsoft Office? Så har vi en spændende stilling til dig!

Omnidocs A/S søger lige nu en engageret kollega, der med sin store interesse for at arbejde i Word kan skabe løsninger for andre virksomheder, så de kan arbejde bedre i Office-pakken.

Omnidocs A/S får hverdagen til at fungere bedre for virksomheder

Som Word Implementeringskonsulent er din primære arbejdsopgave at skabe værdi for vores kunder ved at hjælpe dem med at forbedre deres brug af Microsoft Office. Det gør du ved at skabe og implementere skabeloner og on-brand-løsninger, heriblandt eksempelvis til breve, rapporter, pjecer, labels eller noget helt syttende. Du forstår, at ikke to kunder er ens – og derfor er skabelonerne og løsningerne det heller ikke. Du tager del i hele processen – lige fra idefasen og kickoff til opsætning af skabelonerne, lægge dynamik på og overlevering til kunden..

Du kan se frem til en alsidig hverdag, hvor du blandt andet håndterer følgende opgaver:

  • udvikling af skabeloner og opsætning af dokumentløsninger baseret på den enkelte kundes ønsker og behov
  • implementering af opgaver i vores SaaS-værktøjer, hvor kunderne selv kan indsætte tabeller, oprette layouts og meget mere med ganske få museklik.
  • deltagelse i kundemøder, samarbejdssessioner samt afleveringer med kunden sammen med den tilknyttede projektleder.

Vi leder efter en kollega, der er dygtig til at arbejde i Microsoft Word. For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du har stor forståelse for farvetemaer, typografier, formateringer og arbejdet med skabeloner.

Vi har brug for dig, hvis du:

  • har stor interesse for at arbejde i Word og forståelse for håndtering af dokumenter
  • er struktureret og vant til at have en dataorienteret tilgang til dit arbejde
  • har teknisk flair og lyst til at arbejde i et team med ansvar for egne opgaver
  • brænder for at gøre en forskel for virksomheder ved at skabe og implementere on-brand-løsninger.

Har du derudover også erfaring med datastrukturering og lettere databasearbejde, så vil det heller ikke være af vejen :)

Vi er en dokumentvirksomhed, der dyrker folks talenter – vil du være med?

Når du arbejder hos Omnidocs A/S, bliver du en del af en ambitiøs arbejdsplads, hvor det både skal være sjovt, udfordrende og meningsfuldt at gå på arbejde. Hos os er der plads til udvikling, og du får naturligvis en grundig intern oplæring. Hvis du har lyst, har du også mulighed for at deltage i forskellige sociale aktiviteter som fodbold, fredagsbarer og udlandsture.

Du bliver en del af et team bestående af en række kollegaer med meget forskellige baggrunde og erfaringer: Nogen har været her i mange år, andre i kortere tid, men vigtigst er, at alle hjælper hinanden.

”Jeg elsker at arbejde i Omnidocs, fordi det giver mig mulighed for at nørde og fordybe mig dagen lang – primært i Word. Og der er ALTID mere at lære. Spændende, udviklende opgaver og gode kolleger, grin og smil kendetegner hverdagen i Omnidocs og i Word-teamet. Gode løsninger skaber glade kunder, og det er særligt tilfredsstillende, når kunderne bliver lige så begejstrede og glade for Word som os i Word-teamet”, Michala Jordy, Implementeringskonsulent, Word-teamet.

Lyder stillingen som noget for dig?

Hvis du drømmer om at blive Word-implementeringskonsulent hos Omnidocs A/S, skal du sende dit CV og ansøgning til os snarest muligt via ansøgningsknappen "Søg jobbet her" nederst på siden. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Project Manager & Team Leder, Jesper Egon Jensen, jej@omnidocs.com eller Head of People and Culture, Thanya Bryndum Hoff-Lund, thl@omnidocs.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Omnidocs A/S

Omnidocs blev etableret som SkabelonDesign i 2004, og i 2021 ændrede vi vores navn til Omnidocs. I dag er der 70 mennesker på vores kontor i København. Vi udvider i øjeblikket med åbningen af et kontor i New York, som vi deler med Templafy.

Vi har mere end 2.000.000 brugere verden over, og på den globale scene betjener vi kunder som UBS, Novo Nordisk, Maersk, Accenture, EY, PWC, Lincoln Financial Group, Colliers, KPMG, Vestas, Ericsson, Dentons, Carlsberg og Nestlé.

Gem job