Intern PIM konsulent / pro­jekt­le­der til Inbogulve


Har du erfaring med PIM?
Ønsker du at styre projekter fra start til slut?
Er du nysgerrig og løsningsorienteret?

Virksomheden

Inbogulve AMBA er navnet bag den frivillige kæde bestående af 65 Garant butikker og 15 entreprenørvirksomheder (B2B), som dagligt leverer både tæpper, gulve og gardiner til private og erhvervsdrivende. Inbogulve samarbejder med nogle af markedets mest anerkendte producenter og repræsenterer en produktporteføjle af højeste kvalitet. De leverer en høj faglighed, der gør det muligt at yde en professionel service og rådgivning. Inbogulve ønsker en videreudvikling af IT, og derfor søges nu en PIM konsulent/projektleder til snarest mulig tiltrædelse i IT-afdelingen hos Inbogulve i Aarhus.

Stillingen

Du vil som PIM konsulent/projektleder referere til IT-chefen og indgå i en velfungerende IT-afdeling på 6 personer. Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

  • Ansvar for udvikling i PIM
  • Forstå data i BC14 og på tværs af alle systemer
  • Bidrage med produktdata i BC14 og PIM
  • Bindeled på tværs af organisationen
  • Projektledelse, herunder udarbejdelse af projektplaner, opfølgning og rapportering
  • Selvstændigt løbe med nye projekter

Personen

Du kommer formodentlig med et par års erfaring som PIM konsulent internt eller eksternt, og samtidig har lysten til at projektlede de større projekter hos Inbogulve AMBA. Det forventes du er handlings- og løsningsorienteret og formår at agere på forskellige niveauer i organisationen. Som person besidder du stor tålmodighed, er serviceminded og har stærke kommunikative egenskaber. Det er vigtigt, at du både kan agere teamplayer og samtidig er i stand til at arbejde på egen hånd. Du besidder solid gennemslagskraft, er initiativrig og vedholdende. Du har en struktureret tilgang til dine opgaver og er kvalitetsbevidst. Du begår dig godt på dansk i skrift og tale.

Virksomheden tilbyder

En stilling med ansvar og muligheder både som PIM konsulent og som projektleder, hvor du kan sætte dit personlige præg i PIM og på en række forskellige projekter. Et varieret job med mange spændende udfordringer. En attraktiv arbejdsplads med gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø, hvor der gives plads til hinanden. Gode udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt.

Ansøgning

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Jan Høllsberg på tlf. 2291 7722.

Gem job

SCR Rekruttering A/S søger for Inbogulve AMBA
Publiceret: 4 December 2021

Arbejdssted

Location Tilst/Aarhus