QA Manager til Soft­vær­ket


For vores kunde, Softværket a.m.b.a. i Kolding, søger vi en erfaren QA Manager.

Softværket varetager alle opgaver inden for support, konsulentopgaver, undervisning, administration af varme- og vandværker og deltager aktivt i udviklingen af en fælles brancheløsning til en stor del af forsyningssektoren. Denne omfatter bl.a. et komplet ERP-system til finans og forbrugerafregning, et business intelligence system, der skaber overblik og indsigter i forsyningsvirksomheders mange data samt app-løsninger målrettet private forbrugere og forsyningsvirksomhedernes tekniske personale.

Som QA Manager refererer du til Softværkets udviklingschef, og du er ansvarlig for alle testrelaterede aktiviteter. Din vigtigste opgave er at sikre, at gennemførslen af test management sker efter det aftalte niveau og principper, som du vil være ansvarlig for at være med til at definere, uagtet om de leveres agilt eller i forbindelse med projekter.

Softværket står netop foran at skulle flytte deres eksisterende udvikling og platform til Azure, og i den forbindelse, skal hele testtilgangen redefineres og implementeres. Softværket går meget op i CI/CD–miljøer, og ønsker at kunne deploye løsninger automatisk, så længe de overholder aftalte kvalitetskrav, defineret af QA manageren.

Dine opgaver

Du befinder dig godt med at koordinere testaktiviteter, og trives med at videreformidle vigtigheden i, at tests udføres efter en fastlagt model. Dine konkrete arbejdsopgaver er:

  • Udarbejdelse, vedligeholdelse og forankring af testprocessen
  • Udarbejdelse af test-strategier, principper, testplaner samt rapportering
  • Testunderstøttelse for 2 scrum teams
  • Udarbejdelse af relevant testdokumentation samt rapportering
  • Koordinere og prioritere rettelser, i tæt dialog med supportafdelingen og udviklingsteams
  • Release Management

Hvem er du?

Som person motiveres du af at gå forrest, og trives med stærkt samarbejde.

Du er kommunikativ, og søger gerne rollen som den sparringspartner dine kollegaer behøver, for at kunne blive bedre til test af software.

Softværket forventer, at du har nogen års erfaring med test management, og sandsynligvis også relevante certificering

Desuden forventes det at du har:

  • Stor viden indenfor test af software 
  • Stærke evner på agile udviklingsmodeller, heriblandt SCRUM
  • Gode kommunikationsevner

Dit nye job

Gode ansættelsesforhold og et positivt arbejdsmiljø, hvor fokus er på kunder, samarbejde og god balance mellem arbejds- og privatliv.

Stillingen er på 37 ugentlige timer, og der tilbydes pensionsordning, sundhedsforsikring, en god kantineordning, samt en velfærdsordning med tilbud om massage og akupunktur.


Hvem er Softværket?

Et softwarehus, der siden 1985 har specialiseret sig i at udvikle, sælge og supportere løsninger, der er skræddersyet til forsyningsbranchen, primært inden for vand og varme. Deres løsninger benyttes i dag i flere end 360 forsyningsvirksomheder.

De er et andelsselskab med 270 fjernvarmeværker og Dansk Fjernvarme som andelshavere. Hos dem er alle forsyninger velkomne, og som andelshaver får du direkte indflydelse på udviklingen af løsningerne.

De er et team af 40 engagerede og erfarne kollegaer, heraf 14 indenfor IT-udvikling, der brænder for forsyningsbranchen.

Se mere information på www.softvaerket.dk.

Gem job