Digital Tekniker


Bilbranchen har fart på, og kunderejsen digitaliseres i højere fart end en elbil kan accelerere fra 0-100 km/t. Og vi har brug for, at DU sætter dig ind og får sat mere fart på vores digitale platforme.

Er du klar til at tage rattet?

Med reference til vores Marketingchef vil du i samarbejde med vores digitale projektleder, digitale specialist og resten af marketingteamet stå for den daglige drift og mindre tekniske udviklingsopgaver af vores digitale platforme, herunder websites, webshops og kundeportaler for Kia, MG Motor, Isuzu, Nellemann Machinery & Nellemann Leasing.

Du kan starte motoren, hvis:

…Du kan sætte flueben ud for følgende:

  • Jeg har erfaring og kan begå mig i C# (ASP.NET MVC / WebAPI), SQL, Javascript og HTML/CSS.
  • Jeg kender til og har (måske) arbejdet med Zapier, WordPress, Umbraco, Google Tag Manager, CloudFlare og Jira.
  • Jeg kan bevare overblikket, selvom jeg arbejder på flere projekter på samme tid.
  • Jeg kan overholde deadlines.

Og så skal du synes, at det er sjovt at se vores løsninger gøre en forskel for forretningen. Din uddannelse er ikke essentiel; vi prioriterer i højere grad, at du har et bredt kendskab til værktøjer og teknologier (på et overordnet niveau). Vi samarbejder med flere eksterne bureauer, der leverer de overordnede løsninger, men din rolle vil også inkludere at udvikle/kode fx leadformularer samt opsætte integrationer til tredjepartssystemer.

Rollen er et godt match til den tekniske generalist, og du kan have en baggrund som tidligere udvikler eller lign., og nu vil du gerne prøve kræfter med en stilling, hvor du kan bruge dine tekniske evner samt opbygge en god kommerciel forståelse. Vi har en del internationale samarbejdspartnere fra hele verden, så du skal kunne begå dig på engelsk i skrift og tale.

Hvad tilbyder vi:

Vi tilbyder en spændende stilling i Nellemann Bilimports Marketing & Customer Quality-afdeling på ca. 13 personer på vores hovedkontor i Fredericia, der hver især er specialister inden for marketing, produkt, forhandlerudvikling og PR, og du bliver en del af marketing- og kommunikationsteamet. Du vil få en bred berøringsflade og spille en vigtig rolle i digitaliseringen af vores forretning.

Løn og vilkår efter kvalifikationer.


Om Nellemann Bilimport:

Nellemann Bilimport er et selskab under Nellemann-koncernen (group.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia og beskæftiger i dag ca. 45 medarbejdere. Nellemann Bilimport har ansvaret for import og salg af Kia, MG Motor og Isuzu i Danmark.

Gem job