Microsoft Dynamics Business Central udvikler


Drømmer du om et spændende og alsidigt job, hvor nysgerrighed, udvikling og sparring er en stor del af hverdagen? Sætter du pris på at kunne planlægge din egen tid? 

Vi søger lige nu endnu en dygtig Microsoft Dynamics Business Central udvikler til vores hyggelige kontor i Odder. Odder er en dejlig, lille by, som ligger naturskønt i det østjyske, kun 25 minutters kørsel fra Aarhus C. 

X-link er et allround it-konsulenthus i vækst, hvor gode idéer altid er velkomne, og her er sjældent langt fra tanke til handling. Du får en række dygtige og engagerede kollegaer og et hyggeligt arbejdsmiljø præget af høj faglighed, innovativ tankegang og et godt sammenhold. 

Du passer perfekt til jobbet, hvis du .. 

.. sætter en ære i at være helt fremme i skoene, når det gælder om at være opdateret på de nyeste teknologier. Du er nysgerrig af natur og vild med at lære nyt, og ikke mindst, at prøve din nye viden af i praksis.  

Du forstår data og processer, og formår derigennem at tage hånd om kundernes udfordringer på den mest optimale måde. Dine primære opgaver som Microsoft Dynamics Business Central udvikler hos X-link, bliver altså både udvikling og videreudvikling af kundernes løsninger, i tæt samarbejde med vores dygtige Microsoft Dynamics Business Central konsulenter. 

Du har erfaring fra en lignende stilling og et bredt kendskab til Microsoft Dynamics Business Central applikationen.

Derudover forventer vi at du: 

  • Har en relevant it-uddannelse 
  • Har erfaring med ERP-systemer, selvfølgelig helst indenfor Microsoft Dynamics Business Central 
  • Har erfaring med C#/.Net, C/AL, AL og SQL 
  • Har erfaring med versionsstyring (GIT el. lignende) 
  • Er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt 
  • Forstår vigtigheden af at overholde deadlines og estimater 

Sådan søger du jobbet 

Hvis du kunne tænke dig at blive vores nye Microsoft Dynamics Business Central udvikler, så send din ansøgning og dit CV til: job@xli.dk. Vi afholder samtaler i takt med, at vi modtager kvalificerede ansøgninger, da stillingen skal besættes hurtigst muligt. Der er derfor heller ingen ansøgningsfrist. 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte direktør, Ulrik Knudsen, på telefon 21777724 eller via e-mail: ulk@xli.dk.

Hvem & hvor er X-link 

X-link A/S har siden 1998 hjulpet en lang række virksomheder med løsninger til den interne it-drift. Vi fungerer som virksomhedens sparringspartner i forbindelse med udvikling og implementering af it-systemer - i praksis er vi virksomhedens eksterne it-afdeling.

Vi tilbyder løsninger og rådgivning indenfor bl.a. cloud, server & netværk, ERP-løsninger, datasikkerhed og udvikling & integration af forretningssystemer. Vi stiller høje krav til vores arbejde og lægger stor vægt på gensidig tillid og troværdighed. Det mener vi nemlig er opskriften på et godt og effektivt samarbejde. 

X-link holder til i Odder - en skøn by, beliggende lidt syd for Aarhus. Du kan nå os i bil fra Aarhus C på kun 25 minutter, ligesom både busser og letbanen stopper tæt på vores kontorer.

Gem job