Mjølner søger ta­lent­ful­de frontend-udviklere til Aarhus og KBH


Brænder du for at lave smarte og brugervenlige frontend-løsninger? Kunne du tænke dig at få mulighed for at sætte præg på vores kunders digitale løsninger og Mjølners egne produkter, samt have indflydelse på din og dine kollegaers kompetenceudvikling? Du får mulighed for det hele som frontend-udvikler hos Mjølner.  

Du kan blive en del af vores team i København, som består af frontend-, backend- og mobiludviklere, User Experience konsulenter, en projektleder og din manager eller vores Frontend & Mobile afdeling i Aarhus. 

På begge lokationer garanterer vi tæt samarbejde med kollegaer på tværs af fagligheder, spændende projekter hos spændende kunder, en helt unik kultur og god stemning, hvor der altid er plads til en joke og et godt grin.

Din dagligdag hos Mjølner

Som frontend-udvikler hos os får du en essentiel rolle i en omskiftelig hverdag, hvor du bygger værdiskabende it-løsninger hos nogle af vores spændende kunder og bringer liv i digitale løsninger, der gør en forskel for brugerne. Du kommer typisk på et projekt, der varer 1-6 måneder og skal sammen med dine kollegaer samarbejde om at løfte kundens forretningskritiske systemer til et højere niveau. Vores kundeportefølje spænder bredt, men vi opererer primært inden for industri, energi og den offentlige sektor.

Du kommer til at opleve forskellige projekter, løsninger, teknologier, problemstillinger og måder at løse disse på. Det kan være på et in-house projekt hos Mjølner eller på en udstationering hos en kunde. Om du er her eller der spiller ingen rolle for din udvikling eller det faktum at du altid har et bagland til at hjælpe dig, hvad end det er teknisk sparring eller andet du har brug for. Vi løfter altid i flok lige meget hvor vi fysisk befinder os.

Den store diversitet hos os betyder, at du har mange veje at gå i din faglige udvikling. Drømmer du om at blive arkitekt eller tech lead en dag, eller vil du gerne prøve kræfter med projektledelse eller backendudvikling, så har vi det rette setup klar. Vi arbejder med faglige fællesskaber i form af Guilds, hvor du har mulighed for at inspirere eller blive inspireret af dine kollegaer. Vi garanterer, at du får hammer dygtige kollegaer, som helt sikkert også kan lære dig noget nyt.

Dine personlige kvalifikationer

Vi forventer, at du kommer fra en videregående uddannelse som datalog, softwareingeniør eller lignende. Vi forventer også, at du har erfaring med frontend-udvikling. Ideelt set har du allerede leveret forskellige smarte løsninger baseret på Angular eller React, også meget gerne som konsulent på udstationering hos en kunde. Ellers ser vi gerne at du har erfaring med JavaScript og TypeScript. 

Vi håber, at du kender til crossplatform udvikling i fx Native Script eller React Native og at du har arbejdet med Single Page Applikationer udviklet i React. Det er alt sammen opgaver du kan blive stillet, så det vil kun være til din egen fordel, hvis du kommer med den erfaring. Det kan endda være du kan hjælpe dine kollegaer på netop de områder.

Som frontend-udvikler arbejder du også tæt sammen med vores UX- og designkonsulenter for at sikre, at bruger- og forretningsanalyse, interaktions- og grafisk design implementeres på bedst mulig vis, så det er et plus, hvis du har prøvet det før.

Hvad kan Mjølner tilbyde dig? 

Som arbejdsplads tilbyder vi dygtige, kreative og frem for alt engagerede kollegaer. Vi har et højt niveau af vidensdeling på tværs af projekterne og en uformel omgangstone, der giver plads til diversitet og udvikling.  

Vi er en fleksibel arbejdsplads, der rummer det hele menneske – vi har respekt for familie og fritid. Det betyder, at vi stoler på vores medarbejdere, der selv står til ansvar for deres arbejde.  

Vores sociale fællesskab er stærkt, både i hverdagen og til vores mange sociale arrangementer. Vi har et fest-, fredagsbar-, sport-, film- og kulturudvalg, som finder på sjove arrangementer for os året rundt.

 Læs mere om Mjølners kultur og hverdag i vores kulturprofil.

Interesseret? 

Send din ansøgning med CV ved at klikke på "Søg jobbet her" nederst på denne side. Yderligere information om stillingen i København kan fås ved henvendelse til Manager, Jens Vesti på jve@mjolner.dk og Director, Jonas Kristensen på jok@mjolner.dk vedr. stillingen i Århus. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Stillingstype: Softwareudvikler

Arbejdstid: Fuldtid

Arbejdssted: Gothersgade 11, 1123 København K eller Finlandsgade 10, 8200 Aarhus N

Jens Vesti
Manager
jve@mjolner.dk
+45 5192 9955

Gem job