Softwa­re­ud­vik­ler med lyst til masser af udvikling


Er du backend-udvikler og har du grundlæggende erfaring med Java og/eller .NET krydret med andre teknologier og problemstillinger fra samme verdener? Vil du arbejde på spændende projekter med dygtige og søde kolleger? Trives du med stor varietet i opgaver og masser af udfordringer? Så har Mjølner Informatics jobbet til dig.

Som backend-udvikler bliver du en del af vores Backend & Architecture afdeling, som i dag består af 31 passionerede kollegaer der primært fokuserer på Java og .NET udvikling, arkitektur, sikkerhed og/eller DevOps samt en nærværende afdelingsleder som i høj grad motiverer og sikrer din faglige udvikling. Dine fokusområder bliver som udgangspunkt backendudvikling på interne projekter, men også som ekstern konsulent hos vores kunder.

Din dagligdag hos Mjølner

Som softwareudvikler hos Mjølner vil du indgå i et internt team på et projekt i huset eller udstationeres på et projekt hos én af vores mange spændende kunder. Projekterne har ofte en varighed på 3-12 måneder og udføres i teams med høj diversitet. Hvis du er på et internt team vil du komme til at samarbejde tæt med dine dygtige kollegaer fra andre faggrupper, fx User Experience konsulenter og frontend-udviklere.

Du vil typisk være med hele vejen fra idé til det færdige digitale produkt. Du vil være en integreret del af teamet og vil alt efter dit faglige niveau kunne drive forskellige områder af projektet. Du vil arbejde sammen med engagererede og højt motiverede kollegaer, der hver især brænder for den gode digitale løsning. Om du er her eller udstationeret hos en kunde spiller ingen rolle for din udvikling. Du vil altid have et bagland til at hjælpe dig, hvad end det er teknisk sparring eller andet du har brug for. Vi løfter altid i samlet flok, uanset hvor vi fysisk befinder os.

Lige meget om du kommer på et internt eller eksternt projekt har du en stærk fysisk tilknytning til Mjølner, hvor hver fredag er arbejdsdag på Mjølner. Du vil opleve stor frihed under ansvar, tillid frem for kontrol, vidensdeling i højsædet og en arbejdsuge på 37 timer.

Dine personlige kvalifikationer 

Det er afgørende for os, at du har erfaring med backend-udvikling i et omfang, så du selvstændigt kan varetage udviklingsopgaver.

Vi ser gerne, at du kommer fra en videregående uddannelse som datalog eller softwareingeniør og har en lyst til at udvikle dig selv og dit fag i tæt samarbejde med dine kollegaer. Der er stor variation i de opgaver vi løser, derfor ansætter vi aldrig med kun ét projekt for øje. Det betyder også at vi i høj grad ansætter efter det potentiale vi ser i dig og ikke kun dine konkrete kompetencer.

Du er selvstændig og initiativrig og har et drive inden for alle faser i softwareudviklingsprocessen. Du trives med at have den daglige kontakt med kunden og udvikle samt rådgive om løsningen i tæt samarbejde med kunden.

Sidst, men absolut ikke mindst, forventer vi at du er udadvendt og indstillet på at indgå i et meget socialt miljø, hvor vidensdeling er i fokus og hvor fællesskabet i Mjølner er det absolut centrale i vores hverdag.

Hvad kan Mjølner tilbyde dig? 

Som arbejdsplads tilbyder vi dygtige, kreative og frem for alt engagerede kollegaer. Vi har et højt niveau af vidensdeling på tværs af projekterne og en uformel omgangstone, der giver plads til diversitet og udvikling.  

Vi er en fleksibel arbejdsplads, der rummer det hele menneske – vi har respekt for familie og fritid. Det betyder, at vi stoler på vores medarbejdere, der selv står til ansvar for deres arbejde.  

Vores sociale fællesskab er stærkt, både i hverdagen og til vores mange sociale arrangementer. Vi har et fest-, fredagsbar-, sport-, film- og kulturudvalg, som finder på sjove arrangementer for os året rundt. Vi holder fx temafester, filmaftener i vores egen biograf, brætspilscafé, tager i teater og på travbanen og deltager i motions- og cykelløb. Er du til mere sport, har vi vores eget fitnessrum som mange kollegaer benytter sig af før, midt på eller efter arbejdsdagen. 

Læs mere om Mjølners kultur og hverdag i vores kulturprofil.

Interesseret? 

Send din ansøgning med CV ved at klikke på "Søg jobbet her" nederst på denne side. Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder, Ellen Agerbo på ela@mjolner.dk.

Vi holder samtaler løbende og bestræber på at finde de rette superstjerner inden 1. februar 2022.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Stillingstype: Softwarearkitekt

Arbejdstid: Fuldtid

Arbejdssted: Finlandsgade 10, Aarhus N

Ellen Agerbo
Manager
ela@mjolner.dk
+45 4195 3638

Gem job

Mjølner Informatics A/S
Publiceret: 8. december 2021

Arbejdssted

Location Aarhus