Softwa­re­ud­vik­ler til Rambøll En­ga­geXa­ct


Vil du være med til at designe fremtidens digitale produkt til borgerinddragelse? Brænder du for at skabe moderne, intuitive softwareløsninger, der gør en forskel? Kan du tage et stort ansvar i et agilt tværfagligt team, hvor I sammen løfter hele udviklingsprocessen fra ideer til værdifulde releases?

Vi søger en softwareudvikler til vores helt nye team omkring ”EngageXact”. Rambøll EngageXact er et nyt digitalt produkt, der hjælper beslutningstagere med at engagere borgere i ideudvikling, kommentering og prioritering af handlingsforslag for at inspirere og kvalificere beslutningsprocesser med henblik på at skabe bæredygtige forandringer i samfundet.

Din rolle som softwareudvikler

 • Udvikling fullstack i React/TypeScript, GraphQL og Java med automatiserede tests i JUnit, Jest, Selenium mv.
 • Code reviews og deltagelse i pair programming efter behov
 • Tæt samarbejde i teamet om hvad det rigtige er at bygge, hvordan det skal virke for brugerne og hvordan det rent teknisk kan realiseres

Vi tilbyder

 • Agilt miljø med kort fra ide til kode, hyppige releases og stor autonomi i teamet
 • Stærkt fagligt miljø med dygtige kolleger booster dine muligheder for at udvikle dig
 • Høj grad af fleksibilitet omkring arbejdstid og hjemmearbejde
 • Ungt positivt socialt miljø og mange virksomhedsbetalte sociale arrangementer
 • Mulighed for at deltage i samtaler med kunder og brugere omkring deres behov, arbejdsgange og brug af produktet
 • Markedssvarende løn, sundhedsforsikring, pensionsordning, 6. ferieuge og gode barselsvilkår
 • Attraktiv frokostordning i Aarhus’ måske bedste kantine

Dine kompetencer

 • En uddannelse i IT-produktudvikling, datalogi, datamatiker eller lignende med gode resultater
 • Brænder for at lave moderne værdifulde digitale produkter og forstår hvad der skal til
 • Stor erfaring med at programmere fra et tidligere job/studiejob eller fra projekter i din fritid
 • Klare holdninger til, hvad der er et godt teknisk design og pæn kode
 • Flydende på dansk i skrift og tale
 • Ambitiøs og har lyst og evne til hele tiden at forbedre og udvikle dig

Rambøll EngageXact

Rambøll EngageXact er et nyt digitalt produkt, der gør det muligt at involvere borgere i beslutninger som påvirker deres liv. Gennem EngageXact får organisationer indsigt i borgernes ideer og holdninger til projekter, løsninger og indsatser etc. Platformen hjælper beslutningstagere med at tage højde for og handle på baggrund af input fra de mennesker, som påvirkes af beslutningerne.

Vi arbejder målrettet med at digitalisere viden og erfaring fra vores eksperter inden for borgerinddragelse. Ambitionen er at det skal være lettere og mere effektivt at gennemføre inddragende processer, der understøtter diversitet og inklusion i deltagergruppen med sigte på at organisationer kan træffe beslutninger på det bedst mulige grundlag.

EngageXact lanceres som produkt i 2022 i Norden og er en del af Rambøll Xact-familien, hvor Skandinaviens førende værktøj til gennemførelse af spørgeundersøgelser, SurveyXact, indgår. Du kan læse mere om vores produkter her: http://www.surveyxact.dk/produkter/.

Velkommen til vores Management Consulting division

Rambøll Management Consulting er en af de største rådgivningsvirksomheder i Norden med en stærk historie inden for udvikling af den offentlige sektor. Med 500 eksperter klæder vi top-virksomheder og offentlige kunder på til at handle i en bæredygtig fremtid. Vi er især efterspurgt, fordi vi kombinerer managementrådgivning med tekniske kompetencer.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, eksamensbevis, motiveret ansøgning og evt. andre relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet. Vi indkalder løbende til samtaler. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: søndag d. 5. december 2021.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Business Manager Mathies Boile Christensen på telefon 51618230.

Gem job

Rambøll Management Consulting
Publiceret: 18. november 2021

Arbejdssted

Location Aarhus