Juni­orkon­su­lent søges


Hos IPW Systems er vi i kraftig vækst. Derfor søger vi nu en juniorkonsulent til at indgå i vores voksende team.

Der kunne nævnes en masse buzzwords her, men det er faktisk ikke helt vores stil. Selvfølgelig skal du helst kunne alt muligt forskelligt og være en bundhæderlig og pålidelig person. Det er klart. Hvem vil dog lede efter andet? Vi leder naturligvis også efter en skarp, analytisk og lærevillig hjerne, for det er det, vores team er sammensat af.

Vi er ikke skarpt fokuserede på præcis hvilken baggrund du har. Det kan for eksempel være en kandidatgrad i it og kommunikation. Det vigtigste for os er, at du har stor lyst til at have med kunder at gøre, og at du har lyst til at blive skarp i forretningsanalyse og implementering.

Dit arbejde kommer i høj grad til at bestå af:

  • Deltagelse i kundemøder sammen med konsulenter og udviklere ved foranalyse og implementering.
  • Opsamling og assistance til implementeringsforløb.
  • Hjælpe med forretningsanalyse, tilbud og undervisning.
  • Forbedring af leveranceprocesser og projektkommunikation.

Hvad kan vi så byde ind med?

Vi laver software til ledelsessystemer til en bred og meget spændende kundeportefølje. Vi hjælper i høj grad også vores kunder med at implementere og få det fulde udbytte af vores software. Selvom vi laver færdig standardsoftware, så hjælper vi også kunderne med specialudvikling, hvor vi omsætter deres individuelle ønsker og behov til færdig implementering i deres egen løsning.

Vi nærmer os med raske skridt 100.000 brugere verden over i vores softwareinstallationer. Vores kunder er både store og internationale, og de er fortrinsvis produktionsvirksomheder. Hvad de producerer, er til gengæld meget alsidigt og dækker alt fra gipsplader, håndcreme og kattegrus til vindmøller, højhuse og forbrændingsanlæg.

Vi har været i markedet i snart 20 år og er 34 medarbejdere med udgangspunkt i vores base i Kolding. Vi er en broget flok, hvad alder, køn og baggrund angår. Det mest iøjnefaldende fællestræk er nok vores humor og uhøjtidelige omgangstone.

Både løn og benefits er slået permanent igennem i denne del af landet, så kaffeautomaten er suppleret med både økologisk frugt og frokost. Kage er så indarbejdet en del af vores kultur, at det også står på vores vægge. Hvis det lyder som om, vi hygger os, ja så kan vi vel egentlig ikke helt lyve os fra det.

Men tag ikke fejl. Vi er her ikke for hyggens skyld. Vores motto er "Gør i dag bedre". Det arbejder vi målrettet på at hjælpe vores kunder med hver eneste dag.

Vil du vide mere om stillingen eller sende din ansøgning, så kan du kontakte:

Anita Larsen, CEO
Telefon 7025 0214
al@ipw.dk

Ansøgninger modtages indtil 1. december 2021.

Gem job

IPW Systems A/S
Publiceret: 8 November 2021

Arbejdssted

Location Kolding